Sayfa 234/932 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sistemin şampiyonu hala DERIM, AYCES 2. sıradan sisteme girdi ama kriterleri yeterli idi... Yanlış anlaşılmaya sebep olmamak için yazdım...
    Tolga derime bende çoktüm ,bin lotla hayırlısı bakalım. bende aselsanda var. Selam ve saygılar.

Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    çalışmayı emeği veren sizsiniz sayıN BJK COCCİNELLA biz sizin verdiğiniz emek ve çalışmayı test ediyoruz. inşallah sisteminiz çok başarılı olur bizde daha büyük lotlarla işlemler yaparız..tekrar sisteminiz hayırlı ve başarılı olur diliyorum
    Palmet abim siztem iyi çalışacak gibi bende derimle katıldım.

3.  Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    Palmet abim siztem iyi çalışacak gibi bende derimle katıldım.
    bende kucuk bır mıktar ayces ..sızınkının yarısı kadar derım aldım...ilgimi çeken sistemin özellıgı dar bantta... hareket etmeyen hisseler olması ..zaten derim topigine ve ayces topigine girdiginizde tamda BJK COCCİNELLA' ustadın dediği şekilde topicte kimseler yok. şekilde BİR sey yazmış....sistemin özelliği unutulmuş işlem hacmi düşmüş dar bantta işlem yapan hisseler olsa gerek
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

emek ve paylaşımlarınız için teşekkürler.. kazancınız bol ve daim olsun..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    özcan abi seni görmek çok güzel senin alanına giriyor bu topic. bilmeyen arkadaşlar için söyleyeyim sayın esozcan sürekli teknik analizle hisse alıp satar kriterlerine göre taramalar yapar.
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    esozcan abim iyi dilekleriniz için teşekkürler. Sizinde kazancınız bol olsun

Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    bende kucuk bır mıktar ayces ..sızınkının yarısı kadar derım aldım...ilgimi çeken sistemin özellıgı dar bantta... hareket etmeyen hisseler olması ..zaten derim topigine ve ayces topigine girdiginizde tamda BJK COCCİNELLA' ustadın dediği şekilde topicte kimseler yok. şekilde BİR sey yazmış....sistemin özelliği unutulmuş işlem hacmi düşmüş dar bantta işlem yapan hisseler olsa gerek
    Sistemin esasını bilmiyorum ama farklı bir sistem gibi geldi bana ben Tolga beyi çeşitli borsa formlarından tanırım. çok başarılı buldugumuda söylemeliyim.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    Özcan abim palmetin söyledikleri benim için çok önemli ,sürekli taramalar yapıp teknik analizle al ve sat yapmanız ilgimi çekti bende al ve sat yapıyorum ama bende tarama ve teknik analız yok iki kriterim var endek 30 olmalı ve CCİ al ve sat göstergem. Sizi takip etmeyi arzu ediyorum Yazdıgınız form varmı? İşbirligi yapabilirsek çok mutlu olurum. Tekrar selam ve saygılar.

Sayfa 234/932 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •