.............
.............
spot 81 işlem görürken vadelisini 78 den almak ava gitmek olmmuyor mu?
ben ne gördüysem onu yazdım.
yanlış yapılan kurum ve vadeli işlemler hepsi incelenmiştir merak etme.
başka kurumdan yüklü poz varmı ters bacak diye o da incelenmiştir.
bizim aklımıza gelen denetleyicilerin aklına gelmiyor mu?
borsa yatırım yapıyorsan tamam
ama günde 10 kere hatta hergün 1 kere bile işlem yapıyorsan KUMAR (bence)
benim canım yandı tamam ama böyle şeyden değil. piyasa yapıcının kotasyon yazıp kapanma şansı vermemesinden.
çok başka şeyler.
pgsus tavan kitlese vadeliside sonradan tavan olsa vadeliyi 78 den alan AVI vurmuş olacaktı.
Bear_Bull
@BearBull26
" İnceden kırak belini, hadi Dowgil hadi.. "
Hepsine bakılmış, incelenmiştir diyorsun..kimin eli kimin cebinde belli değil, neyi, kimi inceleyecek...hatırlı biri aramış, iptal etmişlerdir işlemleri.
22 yıldır aktif bu işlerin içindeyim..senin hem tecrüben, hem geçirdiğin yıl daha fazladır...bu iptal işi kaç defa oldu bu şekilde...ortada tavan vs olmasa çok da önemli değil..ya da vadeli bacağı olmasa yine çok önemli değil...ama bugün yaşadığımız durum bence çok enteresan.
sen, bu spk ve bist yönetimine güveniyorsan, yanlış yapmayacaklarına inanıyorsan, zaten diyecek lafım olmaz.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
1695 den long olmayan aklımı sistem bağırmış görmemişim.!!!
bugünlük yırttık. yarına allah büyük. hiç gerek yoktu bu kadar sıkıntıya kafa kağıtlar zayıf olduğunu görerek boş yere terledik![]()
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Yer İmleri