slm beyler eskilerden kimler kalmıs
,kimilerine göre 13 .ay ocak ve ocak ayının 13 ün de gördüğümüz yer yuzde 60 dususun habercisi olabilirmi dersiniz
Ķisisel goruslerimdir. Kesinlikle .yatirim tavsiyesi degildir.
Sen dediya bugün tarzancayı boşver garanca öğren diye,
günboyu terledikçe, unuttun heralde
bende bi baktım, iki cizdim, orasını burasını gurcaladım. tamam dedim bu burdan depebilü diye deneme maksatlı şeyttiydim, şimdi girdim çıkamıyon
100 lot 100 lot malı banamı kitliyorlar nedir bu işin aslı asdarı bi bakıversen grafikisine desteği kösteği neresi
Hamdım Piştim Yandım
Ne dersen de bugün PGSUS ta yapılanlar o.ç.luğudur.
Spotu iptal ettiysen vadeliye iptal etmen gerekir. Belki ben şorttum poz kapattım. Belki longtum spotta ters yaptım. Nerden bileceksin. Eğer dayanak varlığı iptal ediyorsan vadeliyi de iptal etmen gerekirdi.
Pay vadelisi olan şirketlerde dayanak varlığın iptal edilmesi yanlış.
Bugün PGSUS vadeliyi 300 tl karla kapattım. Belki 1000 olacaktı ama nasip.
Yanlış işler. Her tarafı aradım ama iptal ettiremedim maalesef.
Kodaman olmak gerekiyor iptal ettirmek için. Parasını aldığım kişiler inşallah bu iptal ettiren kişilerinkidir.
ciddimisin bilmiyorum ama açılış çok önemli. çünkü yukardan aşağı gelmesi aşağıdan yukarı yürümesi çok farklı olur. evet bayağı terlettiler gerçekten söylüyorum. ama bile biler lades oldu halbuki iki gündür kafa kağıtlar zayıf nasıl gidecek yukarı bu endeks diyende benim. böyle bir akıllıyım işte yaa... ellere verir talkın ı oldu gerisi olmadı![]()
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Yerleşiklerin döviz mevduatı bugün yeni rekor yabmış 235milyar dollara çıktığı söyleniyor... abka abi ne kadar çok aldıysan artık
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri