Sayfa 34/1004 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 265 - 272 arası.

Konu: Viop - XXX

1. Bakın arkadaşlar olay net ..vob topiğinde net pozisyon yazılır..long-şort-flat

Burası hisse topiği değil..her bir bir hissenin topiği var ..isteyen gider orda okur yazar ..

Ben bugün burda net yazan bir kişi gördüm onu da takdir ettim ..ister kayıpta olsun ister kazançta ..ama net yazısı var

AKIL VERMEYİN ..AKIL bizde çok ..pozisyon yazın ..haa illa net olması da gerekmez ..ben yükseliş bekliyorum veya düşüş veya flat ..

ama iş bittikten sonra da gelip yalan dolan olmasın yani ..yok garan aldım ordan verdim bi daha aldım bi daha verdim..

Bırakın bu ayaklarııı ..bak kaçıncıdır rica ediyorum ..net yazın ..iş bittikten sonra değil ..online..
    Hayat hoş gerisi boş

2. Buraya bakarak bazen pozisyon alıyoruz ben 134 den başlayıp en son 163 itibariyle 9 tane şort açtım diz boyu yanlış yönlendirmeler yapan varsa bu tarafın öbür tarafıda var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    bu foruma gün içinde değişik zamanlarda bakan 1.000 den fazla kişi var

açıkca online poz. ifade etmek, işin mantığına-oyun teorisine vs. terstir.

defalarca tecrübe ettim: ne zaman anında yazsam çarpıldım..ister nazar de istersen evrendeki negatif enerji de.

KETUMLUK BU İŞİN ESASLI KISMIDIR..

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    aps nin bugün 20.000 artmasını beklerdim.

ne artması azalmış; -8.800

gel de yorumla şimdi.
    Sakın şahit yorumlamasın, senaryoyu denüşük şekle sokar
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    bu foruma gün içinde değişik zamanlarda bakan 1.000 den fazla kişi var

açıkca online poz. ifade etmek, işin mantığına-oyun teorisine vs. terstir.

defalarca tecrübe ettim: ne zaman anında yazsam çarpıldım..ister nazar de istersen evrendeki negatif enerji de.

KETUMLUK BU İŞİN ESASLI KISMIDIR..
    Madem öyle hiç yazmıyacaksın ..
    Hayat hoş gerisi boş

6. Tahmini ortalamam 148 civarı oraya gelince ne zarar nede kar sadece Akbank 50 şortum var 7.40 dan bunlarda bir kar var

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bakın arkadaşlar olay net ..vob topiğinde net pozisyon yazılır..long-şort-flat

Burası hisse topiği değil..her bir bir hissenin topiği var ..isteyen gider orda okur yazar ..

Ben bugün burda net yazan bir kişi gördüm onu da takdir ettim ..ister kayıpta olsun ister kazançta ..ama net yazısı var

AKIL VERMEYİN ..AKIL bizde çok ..pozisyon yazın ..haa illa net olması da gerekmez ..ben yükseliş bekliyorum veya düşüş veya flat ..

ama iş bittikten sonra da gelip yalan dolan olmasın yani ..yok garan aldım ordan verdim bi daha aldım bi daha verdim..

Bırakın bu ayaklarııı ..bak kaçıncıdır rica ediyorum ..net yazın ..iş bittikten sonra değil ..online..
    bu arkadaş kim? her akşam gelip ayar çekip gidiyor? gerçek patronmu yoksa?
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sakın şahit yorumlamasın, senaryoyu denüşük şekle sokar
    geç kaldın, yaptım bilem..
    ülee cetonu elinde bırakırlar adamın.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 34/1004 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz