Sayfa 39/1004 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    senden kaç tane varsa derken? bak ben bir bardak kahvenin hatırını sayanlardanım. ama bir yere kadar. ayrıca ilk defa ben ikaz etmedimki seni küçük düşüreyim. olmuyor ama o kadarıda. eğer mert haklı diyen bir kişi olursa ben özür diler dahada bir satır yazmam
    Benim sana bu topikte veya herhangi bir topikte eleştirim var mı?
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Sabah 6da uykumu kaçıran Arjantin yazım vardı.
    Pozisyonumu ve işlemlerimi önemli ve tehlikeli anlarda paylaşmaya dikkat ederim.
    Borsa dediğin hile hurda tuzak. Her yer gibi. Aşk bile borsanın yanında bebe işi.
    Dikkat etmek lazım. Dikkat ettirmek lazım.
    Sayın fuzzy_logic

Bugün yani 14.Ocak.2021 PERŞEMBE

XU030 vadelisi ile ilgili vob topiğinde net bir yazınız var mı?
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    #FEd Başkanı Jerome Powell enflasyonda sorun görmedikçe faizleri yükseltmeyeceğiz dedi, açıklamaların ardından gelişen ülke para birimlerinde artışlar meydana geldi. #TL 7.35 seviyelerine doğru iniş yaptı. #Ons tarafında değer artışları yaşandı.
    https://tr.investing.com/rates-bonds...ear-bond-yield

4. Gökhan Uskuay
    @guskuay
    ·
    3d
    Teşvik paketi hayal kırıklığı olmaya aday....

Yardım çekleri 600$ dan 2000 $ değil, 1400 $ yükseltilecek...

5. Gökhan Uskuay
    @guskuay
    ·
    3d
    Büyüklük olarak sıkıntılar okudum. Kongrede demokratlar içerisinde 2 trilyon $ cok bulan red vereceğini söyleyen kesim var.

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Benim sana bu topikte veya herhangi bir topikte eleştirim var mı?
    hayır olmadı. iyide bir arkadaşlığımız vardı inkar etmiyorum.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

buranın tadı kaçtı youtube den selçuk gönençlerin bu akşamki videosunu izleyeyim size kolay gelsin

8. Covid-19 aşısı olan Bilim Kurulu üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, "Aşının ilk yan etkileri uygulanma bölgesinde ağrı, baş ağrısı, yorgunluk, kas-eklem ağrısı gibi istenmeye yan etkiler. 48 saat içinde de sonlanıyor bunlar" dedi.
    Doç. Dr. Kayıpmaz, 'Sağlık Bakanlığı Covid-19 Aşısı Bilgilendirme Platformu' ile ilgili de bilgi verdi.

Sayfa 39/1004 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •