Senle uğraşmak istemiyorum ama inan uğraşırım..
Bak herkes senin hezeyanindan bıktı..
Geldin burayı ağlama duvarına çevirdin..
Ne bir fikrin var ne bir öngörün..
Yön mü istiyorsun..
Be adam emare yok ne demek emare başlar ne demek..
Nasıl bir ruh haline girdin anlamadım..
Bak kardeş..baskara yı viop ticarethane den bilirim bu kadar..
Senin gibi herkese arkadaşlık yollamiyorum..bir arkadaşım var Zülfü Aşkın bitti gitti..
Diğer türlü arkadaşlarım da var buraya yazmayan eski ağır toplar tektuk yazsalarda çalı arkası devamlar..
Özetle senin yapın bir yerinle ters orantılı olduğu için bu gün hezeyan içine girdin herkese patladın..flat olma sebebinden de olabilir..
Burda kimseye ahkam kesemes herkesin kendi kirli çamaşırları nı biliyor mus gibi sizoid kişilikle takilamazsin..
Forum ne hale gelmiş sizo nun biri parası hiç bitmes her tepeden short biri gelir duygusal hezeyan yaşar poz atın der..
Sen bunu ilk önce yandaş durduklarına sor..
Oldu herkes mal varlığını portföy değerini girdiği sözleşme kontrat no sunu da yazsın..
Arif olana çok şey yazılıyorda sen de o idrak yok..
Alırım nefesini mertoSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O son mesajını okudum merto küçümse sen karaduman gibi...
Aşı muhabbetin de hir tartışma yaşandı bitti gitti..uzatma.. git topigine kardeş..
Bulasma insanlaraSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne sordun mert cidden anlamıyorum..net sorun ney..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle bir algı yarattın ki sen ve silah arkadaşlarınız çok iyi bir şekilde yapıyorsunuz bunu.. işiniz bu çünkü.. kıvırma ne yazmış isem at madem hesap soransin at..ne yazmışım..
Yürek yok siz gibilerde..malum kankan da ceza mı aldı nedir bir hezeyana kapıldın..
Topigine uye olamda oraya yazayım
Ulen gelmiş bana meslek ile ilgili sorular soruyor..senin sivilde o soruların cevapları ne işine yarıyor..neyini ahkâmını kesiyorsun sen kimsin..
Al sana denetçi iken sorduğum soru spinal kord yaralanma lezyonları nelerdir..
Bunun cevabını bilsen ne olur göbel...
Ne işine yarar..
Sen git bitki çayı iç kardeş kafanı yorma bizim camia ya..
Tus sorusu sordum sanıyor Allah'ın kamili..
Yer İmleri