Sayfa 46/1004 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 361 - 368 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by Maximum Yazıyı Oku
    Şortçu arkadaşlar,

Farkında mısınız bilmiyorum ama daha bu yükselişe Şişecam, Tüpraş, İş bankası, Akbank, THY, halk, Vakıfbank katılmadı. Özellikle Tüpraş çok geri kaldı onu almaya başlarlarsa ardından bakakalırsınız. Dikkat.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    şu anki aşamada shortcuyum ve şunu söylemek istedim, onlarda şaha kalkacak ama şimdi değil, önce sağlam bir düzeltme, peşine toplu olarak şaha kalkış ve 2021 de yeni rekorlar kırılacak diye düşünüyorum. düzeltme olunca çoğu shortcu da zaten yeni fırsatlardan dolayı otomatikman longu olacaktır

piyasadan benimde hala şüphelerim var ancak YKBNK 3.20 kilit rakamı çok önemsiyorum. üzerinde kaldıkca kimseye bişey olmaz, yolcu yolunda devam eder... insanın böyle piyasalarda tutunacağı bir dal olmalı. zaman olur bankalardan birine, zaman olur endekslerden birine tutunulabilir. bunlarıda oraya boşuna koymamışlar
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

url=https://hizliresim.com/APcv4Q][/url

url=https://hizliresim.com/Uajdc2][/url

url=https://hizliresim.com/3FYqRF][/url

url=https://hizliresim.com/cfdlfc][/url

1h ve h4 grafikler hem bizde hemde dow endekste bozulmaya basladi..170300 gecilmedikce orayi gecti 172 gecilmedikce ve altinda kaldigi surece satis yemeye devam eder 168 166 164 sirasiyla gelir..gece abd biden konusmasi var iyi bir seyler derse dow duzelirse yarinda yukselemesekte dusmeyiz.
    dow endeksin durumuda iyi gozukmuyor

arada bi grafik atiyorum belki gereksiz belkide gerekli

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    hayat hep ciddiyetle olmaz.

seans dışında ARİSTON ABİNİN, cinli-iblisli konuşmaları,yemek tarifi, kara kızı rüyasında görmesi vs. muhabbetleri olmadan olmaz.
    Geçenlerde bir ilahiyat profesörü bu çağda böyle Tanrı olur mu, bedevilere anlatılana uymak zorunda değiliz vs dedi beni korkuttu.

İnsanlara Tanrı filan yok hepsi mağara devrinden kalma korkuların ve düzen sağlama ihtiyacı ve insan üretmesi hikayeler, hayatın tadını çıkarın demek daha risksiz. Öbür türlü dertsiz başa dert vermek gibi olabilir diye düşünmeye başladım. Tabi iblisin bana telkini de olabilir.

Ekşisözlük'de duvardan sağdan soldan gelen seslere pek takılmayın termodinamik yasaları vs demişler.

Geçen Somuncu Baba ve Hacı Bayram Vel'nin eser yazmadıklarını öğrendim, sırlara erişmenin yolu belki sır tutabilmek.

Ben de merak ettim Telegram ve Signal yükledim, borçlulardan Telegram'a geçti, Signal'e geçti mesajları geliyor, sır tutmak gizlenmek gerçektan problem olmaya başladı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Internetten Almanca öğrenmeye karar verdim, grammer vs yerine nasıl konuşuyorlar ise o şekilde anlamaya çalışacağım. İngilizce biraz bilince hem İngilizce pekişmiş hem de yeni bir dil öğrenilmiş olabilir.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Geçenlerde bir ilahiyat profesörü bu çağda böyle Tanrı olur mu, bedevilere anlatılana uymak zorunda değiliz vs dedi beni korkuttu.

İnsanlara Tanrı filan yok hepsi mağara devrinden kalma korkuların ve düzen sağlama ihtiyacı ve insan üretmesi hikayeler, hayatın tadını çıkarın demek daha risksiz. Öbür türlü dertsiz başa dert vermek gibi olabilir diye düşünmeye başladım. Tabi iblisin bana telkini de olabilir.

Ekşisözlük'de duvardan sağdan soldan gelen seslere pek takılmayın termodinamik yasaları vs demişler.

Geçen Somuncu Baba ve Hacı Bayram Vel'nin eser yazmadıklarını öğrendim, sırlara erişmenin yolu belki sır tutabilmek.

Ben de merak ettim Telegram ve Signal yükledim, borçlulardan Telegram'a geçti, Signal'e geçti mesajları geliyor, sır tutmak gizlenmek gerçektan problem olmaya başladı.
    çok değişmişsin geçen senelerdeki sen değilsin
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    çok değişmişsin geçen senelerdeki sen değilsin
    Yalnız insanın hocası iblis derler, kendine göre yetiştiriyor muhtemelen.

Harikanın ötesinde bir düzen var, fazla da çomak sokmamak lazım.

8. Arkadaşlar utanarak soruyorum. Herhangi bir vadelide aynı anda hem uzun hem kısa pozisyon alabilir miyiz? Yani 100 adet uzun pozisyon açtım diyelim, 2 gün sonra vahiy geldi ve 50 adet kısa pozisyon almaya karar verdim. Bu ikisinin aynı anda var olması mümkün mü? Yani 100 uzunun üstüne 50 kısa aldık diye elimizde teorik olarak 50 uzun kalmalı ama ben böyle istemiyorum, ikisi de dursun istiyorum. Henüz viop'ta işlem yapmadım, araştırma aşamasındayım ama bu sorunun cevabını hiç bir yerde bulamadım. Şimdiden teşekkürler.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 46/1004 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •