Sayfa 709/735 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 5,665 - 5,672 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. Dün 6.36 bugün 6.33 malları yüklendik. du bakali ne olcek

Yokmu ülenn bir kaç babayiğit omuz verecek (TOGG)

2.  Alıntı Originally Posted by AliUyanık Yazıyı Oku
    Dün 6.36 bugün 6.33 malları yüklendik. du bakali ne olcek

Ben sana hemen söyleyim,göccük yatırımcı aldıkça kağıt düşer, senin gibiler endeks zirvedeyken vakko gibi yükselmemiş kağıtları aldığında olacağı şey şu, o 20 kat yükselmiş hisset yüzde 10 düşer hiç yükselmemiş hisse yüzde 20, bu bir speğin göccük yatırımcı avlama taktiğidir....ytd...

Duhul
    Jan 2019
    İkamet
    Göztepe-İzmir / Karlsruhe-Deutschland
    Gönderi
    112
     Alıntı Originally Posted by AliUyanık Yazıyı Oku
    Dün 6.36 bugün 6.33 malları yüklendik. du bakali ne olcek

Uyanık Ali Biz zaten 7,50 +1 den yapıştık. Yandık ki ne yandık. Cehenneme giderken kendine yeni eş mi arıyon.

4.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    Ben sana hemen söyleyim,göccük yatırımcı aldıkça kağıt düşer, senin gibiler endeks zirvedeyken vakko gibi yükselmemiş kağıtları aldığında olacağı şey şu, o 20 kat yükselmiş hisset yüzde 10 düşer hiç yükselmemiş hisse yüzde 20, bu bir speğin göccük yatırımcı avlama taktiğidir....ytd...
    Siz öyle diyorsanız kesin doğrudur. Birde şöyle düşünün, benim gibi minik yatırımcı olmasa senin gibi böyük yatırımcılar nasıl para kazanacak.

5.  Alıntı Originally Posted by Levend Yazıyı Oku
    Uyanık Ali Biz zaten 7,50 +1 den yapıştık. Yandık ki ne yandık. Cehenneme giderken kendine yeni eş mi arıyon.
    Muhterem, bu hisseyi 6.06 dan ilk aldığım gün RÜYAMDA çok güzel şeyler görmüştüm, HURİLER sabret bekle dediler bana, ama ben sabremedim 6.96 sattım. Daha sonra PERGAMON (bergamot değil) aldım oradan da parayı yüzde 27 artırdım. O gün bu gündür rüyanın etkisinden kurtulamadım. Nedense çok acayip bir şeyler olacak sanki. Öyle his geliyor bana. Ne bileyim 10 katı falan da değil belki daha fazla. Bu rüyayı Milas ın köyünde namlı üfürüğü falan kuvvetli çok derin HACI hoca efendiye yorumuna sordum. O da rüyayı pek beğendi lakin rüyanın çıkması 5, 10 yılı bulur dedi. Sence 5, 10 yıl sonra ne gibi gelişmeler olabilir?

Muhterem Yarın Alaçatı sizdeyiz. Nihayet hocaya baş göz ediyoruz. Müsaden olursa kızınıza alıp Ada caferliye götüreceğiz. Hafta sonu da kızlı erkekli çengimiz var çiftlikte. Seni de bekleriz. Uçağa atla gel. Gelirken eş dost dahil 100 doz biontech aşı getirmeyi de unutma.

Duhul
    Jan 2019
    İkamet
    Göztepe-İzmir / Karlsruhe-Deutschland
    Gönderi
    112
     Alıntı Originally Posted by AliUyanık Yazıyı Oku
    Muhterem, bu hisseyi 6.06 dan ilk aldığım gün RÜYAMDA çok güzel şeyler görmüştüm, HURİLER sabret bekle dediler bana, ama ben sabremedim 6.96 sattım. Daha sonra PERGAMON (bergamot değil) aldım oradan da parayı yüzde 27 artırdım. O gün bu gündür rüyanın etkisinden kurtulamadım. Nedense çok acayip bir şeyler olacak sanki. Öyle his geliyor bana. Ne bileyim 10 katı falan da değil belki daha fazla. Bu rüyayı Milas ın köyünde namlı üfürüğü falan kuvvetli çok derin HACI hoca efendiye yorumuna sordum. O da rüyayı pek beğendi lakin rüyanın çıkması 5, 10 yılı bulur dedi. Sence 5, 10 yıl sonra ne gibi gelişmeler olabilir?

Muhterem Yarın Alaçatı sizdeyiz. Nihayet hocaya baş göz ediyoruz. Müsaden olursa kızınıza alıp Ada caferliye götüreceğiz. Hafta sonu da kızlı erkekli çengimiz var çiftlikte. Seni de bekleriz. Uçağa atla gel. Gelirken eş dost dahil 100 doz biontech aşı getirmeyi de unutma.
    Uyanık Ali şaka gibisin yeminle. Olum üfürükçü fena kazıklamış seni. Forumun ücretsiz terapisti gibisin. En iyisi derin büyük abilerin sözlerine kulak ver. Olmadı bir şaman a danış. Bu hususlarda en iyisi onlardır.

7. Bir vapur geçer Varma önünden
    Uy Karadeniz’in gümüş telleri
    Bir vapur geçer Boğaz’a doğru
    NAZIM usulcacık okşar vapuru
    Yanar elleri
    Dünyalar güzeli adam 119 yaşında

8. Ve Uyanık Ali kâbusla uyandı yatağında bir gece yarısı

Tanrılar dedi bu ne sik*m bir hissedir ki;

6,36 TL. Den aldık

Kademeli alış dediler

düştükçe maliyet düşürdük

Biz düşürdükçe o düştü