Originally Posted by elektron hocam ostim grafik ne durumda rica etsem birde siz bakabilir misiniz ? gecen hafta baslangıcın da grafık,haberler hepsi ıyıydı direnci de kırdı ama tekrar gerı saldı son 2 gun borsada satıs da olunca hepten asağı geldi. OSTIM
Originally Posted by Falcon x Merhaba Deniz hocam, DZGYO VE EGSER e bakabilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler, Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi DZGYO EGSER
Originally Posted by yaşarnaim Deniz Hocam müsait olduğunuzda brsan a bir bakabilirmisiniz BRSAN
THYAO
KOZAL
Bana sorulanları yanıtladım. Sonraki analizi yine kısmetse böyle 1 ay sonra falan yaparız.
Originally Posted by denizkiraz42 Bana sorulanları yanıtladım. Sonraki analizi yine kısmetse böyle 1 ay sonra falan yaparız. deniz hocam hiç isdemir soran oldumu acaba olmadıysa rica edebilirmiyim [emoji4] SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by alagadi deniz hocam hiç isdemir soran oldumu acaba olmadıysa rica edebilirmiyim [emoji4] SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. ISDMR
Forum Rules
Yer İmleri