Sayfa 463/1316 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon
Arama sonucu : 10527 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı :)

1. Resim ekleme siteleri var ama video yükleme bulamadım ..
    Hayat hoş gerisi boş

2. Sayın Mert bey, malum insan kendisi bakarken bile bazen tarafsızlığını yitirip görmek istediği açıdan bakar, şahsen sağlam bir düzeltme geleceğini düşünüyorum ama sizden ricam dow endeksine de günlük bazda bakabilir misiniz? Ben bakınca yıkıldı yıkılacak diyorum ama tarafsız birinden de düşüncelerini öğrenmek iyi olur her zaman, şimdiden teşekkür ederim

3.  Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    Sayın Mert bey, malum insan kendisi bakarken bile bazen tarafsızlığını yitirip görmek istediği açıdan bakar, şahsen sağlam bir düzeltme geleceğini düşünüyorum ama sizden ricam dow endeksine de günlük bazda bakabilir misiniz? Ben bakınca yıkıldı yıkılacak diyorum ama tarafsız birinden de düşüncelerini öğrenmek iyi olur her zaman, şimdiden teşekkür ederim
    Sayın kadirz_m

Bugün paylaştığım ilk grafik FDOW günlük grafiği zaten ..

https://www.hisse.net/topluluk/showt...49#post5090249

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Fdow günlük grafiği..

Hayat hoş gerisi boş

4. Teşekkür ederim, mobilden girince fazla bakamadım ondan sordum, sonraki grafik dxy ye de bakınca öldürücü darbe gelmek üzere gibi, hayırlısı olsun bakalım

5. Fdow haftalık..

Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim, mobilden girince fazla bakamadım, sonraki grafik dxy ye de bakınca öldürücü darbe gelmek üzere gibi, hayırlısı olsun bakalım
    Ben teşekkür ederim ,hayırlısı neyse o olsun
    Hayat hoş gerisi boş

7. Fdow aylık grafiği...

Hayat hoş gerisi boş

8. Grafiklere ve sadece teknik değil bir bütün olarak borsalara bakınca özellikle son 2.5 aylık dik açılı ve hiç düzeltmeden devamlı yükselen endekslerin düzeltmeye girmeleri hemen hemen herkesin haklı olarak düşündüğü bir olay ..normalı da o fakat piyasa hepimizin de çok iyi bildiği gibi bir matematik terimi olan random walk veya başka bir kelime ile unpredictable yani öngörülemeyen hareketler yapar...
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 463/1316 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •