Originally Posted by
T/A
YAYLA için benim şablonların gösterdiği...
Günlükte aşağı düşüş görünümü mevcut...
Haftalıkta ise çanağı tamamlamış, kulp yapacaktır...
Günlük al/sat için takılabilirsin ama bir süre bu hisseden öyle güçlü bir hareket beklememek gerekir...
Üstadım ben şeytanın avukatlığını yapıyorum. Şimdi ben şebek olsam yani pardon onlar başımızın tacı spekülatörler.
Yukarı gider gibi yapıp herkesi mallandırdıysam, yukarda aşağı dönerken malı bir yerde parkettiysem eğer yukarıda alanlar fiyat düşüyor diye dökülmeye başlar diye düşünüyorum. Ozaman sizin dediğiniz olur. Aşağıda uygun bir zaman sabredecek enerjim, param varsa beklentiyi karşılar gibime geliyor. tabi şebek abimin önüne zırt pırt mal yazıp ondan trade etmeye, fırsatçılık yapmaya çalışırsam ayıp olur. Biraz bekletir diye düşünüyorum günlük grafikte.

Originally Posted by
T/A
Bana 2-3 saat müsâde...
Ekmeği pişirmem ve yemeği hazır etmem lâzım...
Yemekten sonra akşama yine buralarda olurum...
Selim sen de grafikleri iyice incelersin, sana bir de akşama Takas grafiği atarım...
O zaman yine bakarız...
Tamam üstadım Siz işinizi halledin. Biz buradayız

Originally Posted by
MR&MRS
emacıklarda 52 günden ve 9 haftalık ortalamalardan tepki vermiş eğer burayı kırarsa aşağıda
100 gün ortalama ve 21 hafta ortalamaya 375 gibi yapıştırım diyor kv de
zate kapta dandan abiye destek vermiş patron itelemiş oradan biraz hisse
tam tekrar toparlamış bu sefer engin özyımaz isimli zat itelemiş
kısacası 5 üstüne atamazsınız demişler ....
ha bu hisse kötü anlamı taşımasın 450 üzeri daha hoş gözükür
Beyaz atlı prens patron dedin sattı dedin. Aklıma GLRYH geldi. orda da patron sattı ..
Askerde bir deyim vardı "Kep gitti ... gitti" sakın bu iş ona dönmesin. son 2-3 gündür ortalıkta enerji lafları geziyor. Ortam gergin. herkes nakitte buradan yelkenleri şişirip ne bileyim . Var ya acaip bir durum oldu şimdi
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri