Originally Posted by
T/A
YAYLA için benim þablonlarýn gösterdiði...
Günlükte aþaðý düþüþ görünümü mevcut...
Haftalýkta ise çanaðý tamamlamýþ, kulp yapacaktýr...
Günlük al/sat için takýlabilirsin ama bir süre bu hisseden öyle güçlü bir hareket beklememek gerekir...
Üstadým ben þeytanýn avukatlýðýný yapýyorum. Þimdi ben þebek olsam yani pardon onlar baþýmýzýn tacý spekülatörler.
Yukarý gider gibi yapýp herkesi mallandýrdýysam, yukarda aþaðý dönerken malý bir yerde parkettiysem eðer yukarýda alanlar fiyat düþüyor diye dökülmeye baþlar diye düþünüyorum. Ozaman sizin dediðiniz olur. Aþaðýda uygun bir zaman sabredecek enerjim, param varsa beklentiyi karþýlar gibime geliyor. tabi þebek abimin önüne zýrt pýrt mal yazýp ondan trade etmeye, fýrsatçýlýk yapmaya çalýþýrsam ayýp olur. Biraz bekletir diye düþünüyorum günlük grafikte.

Originally Posted by
T/A
Bana 2-3 saat müsâde...
Ekmeði piþirmem ve yemeði hazýr etmem lâzým...
Yemekten sonra akþama yine buralarda olurum...
Selim sen de grafikleri iyice incelersin, sana bir de akþama Takas grafiði atarým...
O zaman yine bakarýz...
Tamam üstadým Siz iþinizi halledin. Biz buradayýz

Originally Posted by
MR&MRS
emacýklarda 52 günden ve 9 haftalýk ortalamalardan tepki vermiþ eðer burayý kýrarsa aþaðýda
100 gün ortalama ve 21 hafta ortalamaya 375 gibi yapýþtýrým diyor kv de
zate kapta dandan abiye destek vermiþ patron itelemiþ oradan biraz hisse
tam tekrar toparlamýþ bu sefer engin özyýmaz isimli zat itelemiþ
kýsacasý 5 üstüne atamazsýnýz demiþler ....
ha bu hisse kötü anlamý taþýmasýn 450 üzeri daha hoþ gözükür
Beyaz atlý prens patron dedin sattý dedin. Aklýma GLRYH geldi. orda da patron sattý ..
Askerde bir deyim vardý "Kep gitti ... gitti" sakýn bu iþ ona dönmesin. son 2-3 gündür ortalýkta enerji laflarý geziyor. Ortam gergin. herkes nakitte buradan yelkenleri þiþirip ne bileyim . Var ya acaip bir durum oldu þimdi
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri