Sayfa 955/1004 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,633 - 7,640 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Dedim ki ben bişey yapmıyorum...herşey kendi oluyor.
    Aynı aplication olayı gibi.
    Şimdi bana Türkiye de 500 karakter gerek.
    Piyasanın içinden ,bizden.
    Piyasanın içinde miyim bilmiyorum ama hem sizin çıktığıniz yolda destek olmak hem de öğrenmek adına katılmak isterim

+1

Saygılar

2.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Komutan , eskiden gazoz kapağı vardı....Ben çocuktum...toplardım onları....
    Bı gün biliyordum değerlenecek...gazoz kapağı kalmayacak, alüminyum kapaklar olacak ve aç bitir hemen açabileceksin...
    Bı gün gelecek ... Pay piyasaları bu duruma düşecek .. gazoz kapağı gibi olacak...bulamayacaksın.
    Neden mi?
    Cevabı sen o gün anlayacaksın...cool:;;
    Saygılar
    paşam
    ben şimdi de biliyorum ülkenin ne zaman adam olacağını kendi kendime sorup cevabını yıllar önce yazmıştım
    ne zaman ülkenin nüfusunun %30 unun hisse senedi hesabı olur, düğünlerde altın ve dolar yerine hisse senedi takılır o zaman adam oluruz demiştim. o günü ben görürmüyüm bilemem ama o gün gelecek.

3. Ne kadar kalabalık olduk birden ne güzel demek ki pek çok arkadaş sessizce izliyormuş , sayın Mavera da izliyorsa (koçari hocamın demesi üzerine ) selamlar ve saygılar

4. Tinaz hocanin yeni nicki ne ? Bildiğim kadarıyla şu an ki tinaz nick'li arkadaş gerçek tınaz değil
     Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    1 ay önce pkart 12 tl idi...1 ayda %100 yapacak neredeyse...sermaye az toplamislar iligine kadar...ky yok denecek kadar az....tmsan tank motoru hikayesi var bunun icin tutanlar var...bu olay oldu ertelendi vs.ama tmsan tank motoru ile ilgileniyor ugrasiyor...gecende haber geldi 14 tl den firladi birden....pkart denen sirket 12 yil ky kanini emmis durdo ayni...ben 10 yil gubrf de 80 bin lot ile 3 tl maliyetle bekledim para kazanamadim 2 sene once sattim...kimse kalmadi hisse 2 senede 2 tl den 90 tl ye cikti...ayni sekilde zamaninda 7.5 tl de poltk vardi tinaz hoca tavsiyesi...borsanin kurdudur kendisi..hala hisse nette yazar...poltk gibi hisselere yuklu para yatiramiyorsun cikamiyorsun tercih etmemistim suan 500 tl ye dayandi...bntas 1.5 tl den aldigimda arkadas yoktu...gedza bende 5 tl den beri buradayim bir ara sattim tekrar girdim..ben kucuk olcekli hisselere az para yatirdigim icin fazla yazmiyorum....elimde ismen var amiral gemim 3.5 tl maliyetli...
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Enerji hisselerine dikkat...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantı ile Manisa'daki enerji santralinin açılışını gerçekleştirdi. "Türkiye'ye Cumhuriyet tarihinin en başarılı 18 yılını yaşattık" diyen Erdoğan, "Bağımsız enerji, güçlü Türkiye diyerek mümkün olduğu kadar yerli kaynaklarımıza dayalı bir enerji sektörü kurmayı amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı.

https://www.haberler.com/erdogan-man...870409-haberi/

6.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    Enerji hisselerine dikkat...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantı ile Manisa'daki enerji santralinin açılışını gerçekleştirdi. "Türkiye'ye Cumhuriyet tarihinin en başarılı 18 yılını yaşattık" diyen Erdoğan, "Bağımsız enerji, güçlü Türkiye diyerek mümkün olduğu kadar yerli kaynaklarımıza dayalı bir enerji sektörü kurmayı amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı.

https://www.haberler.com/erdogan-man...870409-haberi/

Bu enerji yatırımları daha çok elektrikli araçlara hazırlık için yapılıyor. Şuanda kapasite talepten daha fazla durumda. Elektrikli araçların sayısı hızlı bir şekilde artarsa, arzda sıkıntı çekmemek icin gibi duruyor. Bence doğru bir strateji.

Burada pirim yapacak olan şarj istasyonu üretimi ve batarya üretimi. Benim kendi görüşüm.

Yeni araçlarda pek çok akşamda değişim olacak. Buna iyi hazırlanan öne çıkacak. Gedza kurulu bir düzeni olmadığı, atıl duruma düşecek bir makina parkına sahip olmadığı için daha avantajlı gibi duruyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,062
     Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Henüz Yüksel(bdayım) ile görüşmedim , altyapı çalışması tamamlandığında ve prosedürler aşıldığında net bilgi paylaşacağım.
    Özelden mesaj gönderen ve telefon numarası paylaşan arkadaşlar ...( Yatırımcı profilini bilmediğim)
    Bazı kriterler ve profiliniz ile ilgili bilgi akışı giriş ekranlarında olacak.( Bu çok önemli), Ayrıca yıllık bir ücreti olacak ( 99,950 TL)
    Amacımız bir başarı hikayesi , ihtiyacımız piyasa içinden yatırımcı ( gerçek yatırımcı, değer yatırımcısı) 500 karakter.( Şuan eksiğimiz 390 civarı)
    Tabii ifade ettiğim üzere önemli olan profil karakterleri... Amacımız doğru profiller ile bu rakamı tamamlayabilmek.
    Net gelişme ve bilgileri paylaşacağım...
    Saygılar
    Konuyu tam anlamadım, yapmaya çalışılan oluşum nedir. ?

yıllık ücret nedir. ?

forum üzerinden akçeli işlere girişmek yasaktır. böyle oluşum yapanların ilişiğini kesiyoruz.

ileride oluşacak kötü olaylarda, forum üyelerinin zarar görmesini istemiyoruz, sonuçta buraya güvenip gelenler kandırılmış olurlar.

bu konuda yazı görmek istemiyorum forumda. yelefon numaraları verme almalar vs vs.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Konuyu tam anlamadım, yapmaya çalışılan oluşum nedir. ?

yıllık ücret nedir. ?

forum üzerinden akçeli işlere girişmek yasaktır. böyle oluşum yapanların ilişiğini kesiyoruz.

ileride oluşacak kötü olaylarda, forum üyelerinin zarar görmesini istemiyoruz, sonuçta buraya güvenip gelenler kandırılmış olurlar.

bu konuda yazı görmek istemiyorum forumda. yelefon numaraları verme almalar vs vs.
    Haklısınız, sn. Güneysu.
    Bu oluşum tamamen geyik muhabbeti olarak paylaşılmıştır.
    Ve hisse net ve paylaşımcıları ile alakası yoktur.
    Sizden ricam üyeliğinin iptalidir.( Mümkün ise üye olduğum tarihten itibaren tüm paylaşımlarımın silinmesidir)
    Saygılar diliyorum.
    hakuna matara....memento mori.

Sayfa 955/1004 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •