paşam
ben şimdi de biliyorum ülkenin ne zaman adam olacağını kendi kendime sorup cevabını yıllar önce yazmıştım
ne zaman ülkenin nüfusunun %30 unun hisse senedi hesabı olur, düğünlerde altın ve dolar yerine hisse senedi takılır o zaman adam oluruz demiştim. o günü ben görürmüyüm bilemem ama o gün gelecek.
Ne kadar kalabalık olduk birden ne güzel demek ki pek çok arkadaş sessizce izliyormuş , sayın Mavera da izliyorsa (koçari hocamın demesi üzerine ) selamlar ve saygılar
Tinaz hocanin yeni nicki ne ? Bildiğim kadarıyla şu an ki tinaz nick'li arkadaş gerçek tınaz değilRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enerji hisselerine dikkat...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantı ile Manisa'daki enerji santralinin açılışını gerçekleştirdi. "Türkiye'ye Cumhuriyet tarihinin en başarılı 18 yılını yaşattık" diyen Erdoğan, "Bağımsız enerji, güçlü Türkiye diyerek mümkün olduğu kadar yerli kaynaklarımıza dayalı bir enerji sektörü kurmayı amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı.
https://www.haberler.com/erdogan-man...870409-haberi/
Bu enerji yatırımları daha çok elektrikli araçlara hazırlık için yapılıyor. Şuanda kapasite talepten daha fazla durumda. Elektrikli araçların sayısı hızlı bir şekilde artarsa, arzda sıkıntı çekmemek icin gibi duruyor. Bence doğru bir strateji.
Burada pirim yapacak olan şarj istasyonu üretimi ve batarya üretimi. Benim kendi görüşüm.
Yeni araçlarda pek çok akşamda değişim olacak. Buna iyi hazırlanan öne çıkacak. Gedza kurulu bir düzeni olmadığı, atıl duruma düşecek bir makina parkına sahip olmadığı için daha avantajlı gibi duruyor.
Konuyu tam anlamadım, yapmaya çalışılan oluşum nedir. ?
yıllık ücret nedir. ?
forum üzerinden akçeli işlere girişmek yasaktır. böyle oluşum yapanların ilişiğini kesiyoruz.
ileride oluşacak kötü olaylarda, forum üyelerinin zarar görmesini istemiyoruz, sonuçta buraya güvenip gelenler kandırılmış olurlar.
bu konuda yazı görmek istemiyorum forumda. yelefon numaraları verme almalar vs vs.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
hakuna matara....memento mori.
Yer İmleri