paþam
ben þimdi de biliyorum ülkenin ne zaman adam olacaðýný kendi kendime sorup cevabýný yýllar önce yazmýþtým
ne zaman ülkenin nüfusunun %30 unun hisse senedi hesabý olur, düðünlerde altýn ve dolar yerine hisse senedi takýlýr o zaman adam oluruz demiþtim. o günü ben görürmüyüm bilemem ama o gün gelecek.
Ne kadar kalabalýk olduk birden ne güzel demek ki pek çok arkadaþ sessizce izliyormuþ , sayýn Mavera da izliyorsa (koçari hocamýn demesi üzerine ) selamlar ve saygýlar
Tinaz hocanin yeni nicki ne ? Bildiðim kadarýyla þu an ki tinaz nick'li arkadaþ gerçek týnaz deðilRedmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enerji hisselerine dikkat...
Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan, canlý baðlantý ile Manisa'daki enerji santralinin açýlýþýný gerçekleþtirdi. "Türkiye'ye Cumhuriyet tarihinin en baþarýlý 18 yýlýný yaþattýk" diyen Erdoðan, "Baðýmsýz enerji, güçlü Türkiye diyerek mümkün olduðu kadar yerli kaynaklarýmýza dayalý bir enerji sektörü kurmayý amaçlýyoruz." ifadelerini kullandý.
https://www.haberler.com/erdogan-man...870409-haberi/
Bu enerji yatýrýmlarý daha çok elektrikli araçlara hazýrlýk için yapýlýyor. Þuanda kapasite talepten daha fazla durumda. Elektrikli araçlarýn sayýsý hýzlý bir þekilde artarsa, arzda sýkýntý çekmemek icin gibi duruyor. Bence doðru bir strateji.
Burada pirim yapacak olan þarj istasyonu üretimi ve batarya üretimi. Benim kendi görüþüm.
Yeni araçlarda pek çok akþamda deðiþim olacak. Buna iyi hazýrlanan öne çýkacak. Gedza kurulu bir düzeni olmadýðý, atýl duruma düþecek bir makina parkýna sahip olmadýðý için daha avantajlý gibi duruyor.
Konuyu tam anlamadým, yapmaya çalýþýlan oluþum nedir. ?
yýllýk ücret nedir. ?
forum üzerinden akçeli iþlere giriþmek yasaktýr. böyle oluþum yapanlarýn iliþiðini kesiyoruz.
ileride oluþacak kötü olaylarda, forum üyelerinin zarar görmesini istemiyoruz, sonuçta buraya güvenip gelenler kandýrýlmýþ olurlar.
bu konuda yazý görmek istemiyorum forumda. yelefon numaralarý verme almalar vs vs.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
hakuna matara....memento mori.
Yer Ýmleri