Sayfa 141/1004 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: Viop - XXX

1. Bayraklar donanmış cafcaflı

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bayraklar donanmış cafcaflı
    Piyasayı tahmin etmek çok büyük suçtur. Cezasız kalmaz.

Piyasa ile inatlaşmak ise direk 9 kusurlu hareketten biridir, hakem penaltıyı çalar, topun başına pala geçer!

Bizim yapabileceğimiz en mantıklı şey akıl erdiğince piyasaya eşlik etmeye çalışmak, akıl ermediyse (Şu an yaptığım gibi) kenardan izlemektir.

1677 - 168X aralığı aynen aktifli ve baraj döşemeli re-shorting in aksiyon.. )

4. Akbank'da bedelliye Sabancı Vakfı katılmıştı sonra hemen elinden çıkardı. Sabancı ailesinden de satanlar oldu. Keza İş Bankası'nın elinde geri alınmış hisseler varken personel vakfı vs sattı.

Büyük resmi onlar daha iyi görüyor olabilir.

2002 deki gibi AB'ye gireceğiz, Kıbrıs birleşecek vs gaz verici gelişmeler lazım.

Trump sertti ama anlaşmak kolaydı, Biden kurt adam, lafa değil aksiyona bakar bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Piyasayı tahmin etmek çok büyük suçtur. Cezasız kalmaz.

Piyasa ile inatlaşmak ise direk 9 kusurlu hareketten biridir, hakem penaltıyı çalar, topun başına pala geçer!

Bizim yapabileceğimiz en mantıklı şey akıl erdiğince piyasaya eşlik etmeye çalışmak, akıl ermediyse (Şu an yaptığım gibi) kenardan izlemektir.
    6.93 üzerinde kaldığı sürece bayraklar donanmış cafcaflı .

6. Terledim. Müziğe filan bakmam, benim dans bitti şimdi odama çıkar şortumu giyer bir güzel üstüne yatarım

7. Çok aldın acıttı sat artik

8. Verge ,

2021 de beklentim olan tahta 2 seanstır yaptığı hareketleri haneme yaz

Sayfa 141/1004 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •