-

Originally Posted by
rguney
akşam üzeri çok güzel bi haber geldi erbos dan ama kimsede çıt yok.enteresan...
hangi haber
-
ateş olmayan yerden duman çıkmaz bu baskı boşuna değil demek ki
-
Anlık GOLTS : 48.50 + %9.98 
Anlık erBOSS : 48.08 + %2.17
-

Originally Posted by
Efe kuzey
İkisinin beraber gıdecegını 25 TL de yazdım
Golts bu fiyatlara kap a dusen haberlerle geldi
Bizim sadece bılanco ile geldik haber akisi sadece 2 milyonluk atıl bına ve arsa satışı
Enerji yatırım haberı var subat ta bitecek onun da bu ara haberı dülebilir
Yıllık bılanco yu tahmin etmek zor demıstım stoklar demir ve cınko nun yukselmesı satıslardan + kar yazacak
birde degerlenme den gelecek bu senenin hıssesı olmaya aday
Durduk yere degerlenme yaptırmaz kayserılı satacak sa iyi fiyat a satar
🤣🤣
Yatırım tavsiyesi degildir
Gözüm doymadı. Bir günde 2 tavan alırmıyım acaba dedim. Gölden çıktım.sucuk aldım. Alcar duruyor. Hayırlısı. Sucuk çok ısınmış gibi. Yrd.
-

Originally Posted by
TürkiyeTürkiye
Gözüm doymadı. Bir günde 2 tavan alırmıyım acaba dedim. Gölden çıktım.sucuk aldım. Alcar duruyor. Hayırlısı. Sucuk çok ısınmış gibi. Yrd.
ky bu haberın ne oldugunu kap a bırdaha haber gonderınce anlar.ortaklık görüşmelerıne baslandı desın bkalım kelebek ı de sattılardı kayserıli ye parayı goster bunu da satar yatırım tavsıyesı degıldır
-

Originally Posted by
Efe kuzey
ky bu haberın ne oldugunu kap a bırdaha haber gonderınce anlar.ortaklık görüşmelerıne baslandı desın bkalım kelebek ı de sattılardı kayserıli ye parayı goster bunu da satar yatırım tavsıyesı degıldır
Müthiş günlerin on habercisi gibi bir haber miki acaba... Sucuk candır. Ama göl kenarında daha müthiş oluyor. 50 kapatirmiyiz bugünün.... Aman ha YTD.
-

Originally Posted by
TürkiyeTürkiye
Müthiş günlerin on habercisi gibi bir haber miki acaba... Sucuk candır. Ama göl kenarında daha müthiş oluyor. 50 kapatirmiyiz bugünün.... Aman ha YTD.
kemerlerı baglayın daldan dala atlama zamanı bıttı fragman bıttı. fılm baslıyor. yatırım tavsıyesı degıldır
-

Originally Posted by
Efe kuzey
kemerlerı baglayın daldan dala atlama zamanı bıttı fragman bıttı. fılm baslıyor. yatırım tavsıyesı degıldır
filmin sonunu merak ediyorum bi jant olur mu ki
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri