Sayfa 228/1004 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    görüşte sıkıntı yok.
    tutarsızlık olursa orada sıkıntı başlıyor.
    adam her 100 kademeden şort basıyor, ki benlen aynı pozda, hesapta.
    yani poz ilen alakalı bir çatışmam yok.
    neyse bu adam eğer kafasına üç beşş bin pivan yediği günün sonrasında,
    500 pivan düşüşte ortalamamı karlı noktaya getirdim diyemez.
    aslında piramit yapıyorsa diyebilir,
    piramit yapan adam da 5-6 bin pivanda mortiyi çeker.

hem 100 kademede şort basacan,
    hem 10 bin pivanda karlıyım hahahihhi dicen,
    yok böyle bir matematik,
    öyle bir matematiğin olmadığı yerde üle bir dünya da yok.
    hikayenin özeti bu,
    dürüst ol, canımı ye. gün sonunda pala zaten hepimizi çarpacak. asdas
    O konu biz fanileri aşar. Ters piramit mantığı ile söylenen ihtimaller olabilir. Mesela her 250 puanda ters piramit yaptığımızı düşünelim. Üşenmedim excel hazırladım. Foruma faydamız olsun. Aşağıya yapıştırıyorum.

Ekran Alıntısı.jpg

1540'dan satmaya başlarsanız. Kontrat arttıra arttıra 1600' kadar satarsanız ortalamanız 1580 oluyor. İlk satım noktasında kafaya 6000 puan yediniz ama ortalama 1580. Bu durumda 2000 puan kar satışı gelse tapi çıkarsınız. 3000 puan kar satışı gelirse kara geçersiniz.

Zurnanın zırt dediği yer ise şurası; 1600 puana gelindiğinde 1 kontrat ile başlayan pozisyon toplamda 325 kontrata ulaşıyor. Hesabında bu kadar para varken 1 kontratla başlarsan ve her 250 puanda bir şöyle döşedik böyle yapıştırdık yazarsan okuyan insanlar etkilenir.

Teorik olarak mümkün ama buraya pozisyon yazılırken bu hususun belirtilmesi gerekir. Ayrıca şunu da söylemek gerekir; 1600 endeksde hesabın zararı tam tamına 65.000 TL. Bu işlem mantığı ve bütçesi hatta psikolojisi herkese uymayabilir.

Ben maalesef sayfa okunabilirliğini sağlamak için Cons bayımı ve onunla kavga eden arkadaşları engellemek zorunda kaldım. Eğer rahatsızlık duyarlarsa bana özelden yazabilirler. Sevgiler saygılar.

Sabah trade amaçlı temeline bakarak 10 kağıt inceledim 5'i tavan veya yüzde 5 6, gittim tofaş aldım emenike
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bunun sebebi otomatik sistemler. Pala, sistemcilere para kazandırmamak için çok sert S hareketleri çiziyor her türlü düşüş ve çıkışta özellikle trend takip sistemlerinin stoplarını çalıştırıp onları da çuvala ekliyor.

İzleyin, neler dönüyor neler. Non lineer düşünmek ve non lineer sistem kurgulamak lazım oradan iki çizgi çektim diye uğraşana kadar ver palaya iban gönder sürtünme kaybı olmaz hiç değilse...
    Yok sayın abim yok. Robot/sistem işi de çok zor. Kar hedefini minimize tutup, basit, içeriğini bildiğin sabit sistem kullanacaksın. Ya en alt periyot 1 dakika, ya da saatlikten trend kovalayacaksın. Ne yaparsan yap zigzag piyasa da çarpacak. Düşüş ve yükselişlerden heybeyi dolduracaksın, yatayda palaya haracı vericen başka yolu yok.
    Sistemin, robotun ne olursa olsun, kim yazarsa yazsın karşıdakinin bir maliyetlenmesi var, karşı bacağı var. Bunlara yapacak birşey yok ky olarak.
    Ky nin işi zor.

4.  Alıntı Originally Posted by Göktürk Yazıyı Oku
    sen sattın şır şır başladı dayı.
    Başlasın, biz aldık bugün kü istikakımızı, üstü palanın olsun
    Hamdım Piştim Yandım

Bu arada bütün bankaları sattım, bunlardan bi hayır gelmedi,gelmez de ... daha da spotta bankaya bulaşmam, belki vadelide ufak tefek...
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

6. Şişe de hacim müthiş...
    8.21 e kadar kaldırıp neredeyse 30 kademe aşağı atıyor...
    Gerçekten zor iş...
    Her 5 kademe düşüşte döner diyenlere vere vere geldi aşağıya...

7.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Şişe de hacim müthiş...
    8.21 e kadar kaldırıp neredeyse 30 kademe aşağı atıyor...
    Gerçekten zor iş...
    Her 5 kademe düşüşte döner diyenlere vere vere geldi aşağıya...
    YouTube da çok var böyle kutu açılımı videoları.

8.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    O konu biz fanileri aşar. Ters piramit mantığı ile söylenen ihtimaller olabilir. Mesela her 250 puanda ters piramit yaptığımızı düşünelim. Üşenmedim excel hazırladım. Foruma faydamız olsun. Aşağıya yapıştırıyorum.

Ekran Alıntısı.jpg

1540'dan satmaya başlarsanız. Kontrat arttıra arttıra 1600' kadar satarsanız ortalamanız 1580 oluyor. İlk satım noktasında kafaya 6000 puan yediniz ama ortalama 1580. Bu durumda 2000 puan kar satışı gelse tapi çıkarsınız. 3000 puan kar satışı gelirse kara geçersiniz.

Zurnanın zırt dediği yer ise şurası; 1600 puana gelindiğinde 1 kontrat ile başlayan pozisyon toplamda 325 kontrata ulaşıyor. Hesabında bu kadar para varken 1 kontratla başlarsan ve her 250 puanda bir şöyle döşedik böyle yapıştırdık yazarsan okuyan insanlar etkilenir.

Teorik olarak mümkün ama buraya pozisyon yazılırken bu hususun belirtilmesi gerekir. Ayrıca şunu da söylemek gerekir; 1600 endeksde hesabın zararı tam tamına 65.000 TL. Bu işlem mantığı ve bütçesi hatta psikolojisi herkese uymayabilir.

Ben maalesef sayfa okunabilirliğini sağlamak için Cons bayımı ve onunla kavga eden arkadaşları engellemek zorunda kaldım. Eğer rahatsızlık duyarlarsa bana özelden yazabilirler. Sevgiler saygılar.
    tabloyu güzel yerde başlatmışsın.
    lakin bitirdiğin yer yanlış.
    onu zahmet olmazsa 170 bine kadar uzat.
    kurusıkı kamilin ne kadar sıktığını görelim.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 228/1004 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •