Sayfa 552/996 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,409 - 4,416 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Yani çizikleri beğenmediniz, bakın 31 Ekim'de yapılmış analiz koydum, onu da beğenmediniz...elimizden gelen bu, olsa başka dükkan sizin

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 21 kişi okumaktadır. (3 üye ve 18 ziyaretçi)

Achiles, shorts

Ben de offline olayım da o şekil takip edeyim

Bu ney ya..
    madem online'ım sorayım..

şu formasyon bugünkü hareketle yalan mı oldu.. ne dersin sn archilles..

https://www.hisse.net/topluluk/showt...53#post5094153

pardon achiles

3. Düşüş bekleyen herkesin, hedge fonları da dahil bütün shortçuların, toplam poz büyüklüğü yeterince büyükse, erenler kaldırır ham yaparlar...böyle de birşey var..muhtemelen TSLA da o yüzden Marsa gidiyor..bu bir savaş neticede..kimin gücü kime yeterse..

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yani çizikleri beğenmediniz, bakın 31 Ekim'de yapılmış analiz koydum, onu da beğenmediniz...elimizden gelen bu, olsa başka dükkan sizin
    Olur mu beğenmemek ne demek achille hocam,anladığım konu değil,beğenip beğenmemek anladığım konular için sözkonusu olabilir,sadece takılıyorum size .Sizin son grafikten anladığım bizim borsa dönüş yerine yaklaşmış,o değer sizce yaklaşık olarak kaça tekabül ediyor.Yoksa haklısınız son zamanlarda borsalara kimsenin aklı ermiyor ki,elbet teknikçiler de temelciler de yanılabilir doğaldır.

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Düşüş bekleyen herkesin, hedge fonları da dahil bütün shortçuların, toplam poz büyüklüğü yeterince büyükse, erenler kaldırır ham yaparlar...böyle de birşey var..muhtemelen TSLA da o yüzden Marsa gidiyor..bu bir savaş neticede..kimin gücü kime yeterse..
    Kesinlikle doğru da bu seviyeye kadar sağ kalan short çu kalmışmıdır ki,o cenahta hala canına okuyamadıkları yatırımcı bence yoktur)))))

6.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    madem online'ım sorayım..

şu formasyon bugünkü hareketle yalan mı oldu.. ne dersin sn archilles..

https://www.hisse.net/topluluk/showt...53#post5094153

pardon achiles
    Terbiyesizlik ama bu...takılıyoruz şunun şurasında...şu şöyle olabilir, olursa bu da böyle olur demek 'arc' tan atmak mı oldu..

Fx takılıyorsan, Selman Özalp var twitter'da takıl onun peşine, nokta atıyor her defasında..

Biz birşey mi iddia ettik, en büyük benim mi dedik, ben her defasında bilirim mi dedik...paylaşım yapmanın nesi yanlış...

Ayıp yahu, şurada bir ortamımız var, seviyeli...kendine gel..

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Terbiyesizlik ama bu...takılıyoruz şunun şurasında...şu şöyle olabilir, olursa bu da böyle olur demek 'arc' tan atmak mı oldu..

Fx takılıyorsan, Selman Özalp var twitter'da takıl onun peşine, nokta atıyor her defasında..

Biz birşey mi iddia ettik, en büyük benim mi dedik, ben her defasında bilirim mi dedik...paylaşım yapmanın nesi yanlış...

Ayıp yahu, şurada bir ortamımız var, seviyeli...kendine gel..
    haydaaa.. hocam iyi misin? afedersin de gece gece g.tünden anlamışsın.

bu formasyonu sen de koyduysan benim bilgim yok. ben kendim (sn jass ın mesajı üzerine paylaşmıştım) koydum ve seni dikkate aldığım için "gerçekten" fikrini alayım demiştim.

Valla sn achilles yanlış anladı sanırım,ben de bir geçmişiniz var sandım.Neyse burayı okuyunca yanlış anladığını anlar,değerli bir forumdaş,ben yazılarından çok şey öğreniyorum cidden.

Sayfa 552/996 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •