Yani çizikleri beðenmediniz, bakýn 31 Ekim'de yapýlmýþ analiz koydum, onu da beðenmediniz...elimizden gelen bu, olsa baþka dükkan sizin![]()
Yani çizikleri beðenmediniz, bakýn 31 Ekim'de yapýlmýþ analiz koydum, onu da beðenmediniz...elimizden gelen bu, olsa baþka dükkan sizin![]()
madem online'ým sorayým..
þu formasyon bugünkü hareketle yalan mý oldu.. ne dersin sn archilles..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...53#post5094153
pardon achiles
Düþüþ bekleyen herkesin, hedge fonlarý da dahil bütün shortçularýn, toplam poz büyüklüðü yeterince büyükse, erenler kaldýrýr ham yaparlar...böyle de birþey var..muhtemelen TSLA da o yüzden Marsa gidiyor..bu bir savaþ neticede..kimin gücü kime yeterse..
Olur mu beðenmemek ne demek achille hocam,anladýðým konu deðil,beðenip beðenmemek anladýðým konular için sözkonusu olabilir,sadece takýlýyorum size .Sizin son grafikten anladýðým bizim borsa dönüþ yerine yaklaþmýþ,o deðer sizce yaklaþýk olarak kaça tekabül ediyor.Yoksa haklýsýnýz son zamanlarda borsalara kimsenin aklý ermiyor ki,elbet teknikçiler de temelciler de yanýlabilir doðaldýr.
Terbiyesizlik ama bu...takýlýyoruz þunun þurasýnda...þu þöyle olabilir, olursa bu da böyle olur demek 'arc' tan atmak mý oldu..
Fx takýlýyorsan, Selman Özalp var twitter'da takýl onun peþine, nokta atýyor her defasýnda..
Biz birþey mi iddia ettik, en büyük benim mi dedik, ben her defasýnda bilirim mi dedik...paylaþým yapmanýn nesi yanlýþ...
Ayýp yahu, þurada bir ortamýmýz var, seviyeli...kendine gel..
Valla sn achilles yanlýþ anladý sanýrým,ben de bir geçmiþiniz var sandým.Neyse burayý okuyunca yanlýþ anladýðýný anlar,deðerli bir forumdaþ,ben yazýlarýndan çok þey öðreniyorum cidden.
Yer Ýmleri