0,50 puan artýþ...![]()
50 baz puan artýþ bekliyorum.
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
TCMB faizlerde deðiþikliðe gitmedi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB: Salgýna baðlý kýsýtlamalarýn ekonomi üzerindeki aþaðý yönlü etkileri, geçtiðimiz yýlýn ikinci çeyreðine kýyasla daha sýnýrlý seyretmekle birlikte, hizmetler ve baðlantýlý sektörlerdeki yavaþlama ve bu sektörlerin kýsa vadeli görünümüne dair belirsizlikler devam etmektedir
TCMB: Ýktisadi faaliyet güçlü bir seyir izlemektedir
TCMB: Salgýn döneminde saðlanan yüksek kredi büyümesinin birikimli etkileriyle güç kazanan iç talebin cari iþlemler dengesi üzerindeki olumsuz etkisi devam etmektedir. Diðer taraftan, finansal koþullardaki sýkýlaþmayla birlikte son dönemde kredi büyümesi yavaþlamaya baþlamýþtýr
TCMB: Ýç talep koþullarý, döviz kuru baþta olmak üzere birikimli maliyet etkileri, uluslararasý gýda ve diðer emtia fiyatlarýndaki yükseliþ ve enflasyon beklentilerindeki yüksek seviyeler, fiyatlama davranýþlarý ve enflasyon görünümünü olumsuz etkilemeye devam etmektedir
TCMB: Kasým ve Aralýk'ta gerçekleþtirilen güçlü parasal sýkýlaþtýrmanýn krediler ve iç talep üzerindeki yavaþlatýcý etkilerinin daha belirgin hale gelmesi bekleniyor, böylelikle enflasyon üzerinde etkili olan talep ve maliyet unsurlarýnýn kademeli olarak zayýflayacaðý öngörülüyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri