Sayfa 294/1004 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    Sanki aga TOBO çalıştıracak gibi hissetmeye başladım, hadi hayırlı, yarına netleşir sanırım. Ytd

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yeri geldikçe yazmakta fayda var. Saatlikte bir düşüş trendi olmadığından düşüş trendi sonlanma formasyonu olan TOBO olmaz. Yükseliş trendini sonlandıracak olanlar OBO, ikili, üçlü tepe gibi formasyonlar bakılabilir.

Şu an 1, 5 belki 10 dakikalıklarda kısa vadeli düşüşlerin bitişinde TOBO görüntüsü olabilir onun dışında zirvelerdeyiz arayacaksanız OBO arayın.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    tüm sistemler al olunca SHORT kalamadım,herif son 2 saatte saatlik-15 ne varsa al yaptı....flat devam.

tarihi KAPANIŞ yapmışız..yarın hareketli bir gün olacak.
    bence sistem diye bir şey kalmadı.....Bu çıkışı hangi sistemle açıklayabilirsin .... eğer teminatını iyi ayarlamadıysa sistem bilenler hepsi tek tek tuş oldu ....çevremde bakıyorum borsada kallavi kazananlar bilmeyen acemiler ve telegram , WATSAP gibi mecralarda grup kuran kişiler....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    15-30 vs. kısa vadeliler sat verince short açıyorum..bir anda 3-4.000 puan kar oluyor...

tamam diyorum bu düşüş devam ederse ilerde günlüğü de sat verdirir.

günlük sat verince arkaya yaslan...

ama olmuyor...hop yukarı dönderiyor...15-30 luk sistem al verince stoploss oluyorum. karda gidiyor.flat bekliyorum.

bu olay tam 4-5 kere oldu(son bir ayda)..zaten daha önce short yapmıyordum..

şimdi PİRE-KAVANOZ deneyine döndü..bir gün gelecek yeter deyip 3-4.000 puana poz. kapatınca ...arkadan bakarım gibi..işin şakası o..

senaryo ne ise aynen uygularım..eninde sonunda büyük balık yakalanır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bence sistem diye bir şey kalmadı.....Bu çıkışı hangi sistemle açıklayabilirsin .... eğer teminatını iyi ayarlamadıysa sistem bilenler hepsi tek tek tuş oldu ....çevremde bakıyorum borsada kallavi kazananlar bilmeyen acemiler ve telegram , WATSAP gibi mecralarda grup kuran kişiler....
    TRENT KIRILMADIKÇA sistemlere en azından muhalif olmam..mesela adam şimdi bankaları tavan çekse kim ne der..ben elbette böyle bir şey beklemem ama olsa da olmayacak iş değil..
    ama trent kırılınca sistemlere bakmayı ertelerim...stoploss koyar arkaya yaslanmak isterim.

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    TİTAN ZİNCİRİ GİBİ OLMUŞ..KİMSE İŞİN GİZEMİNİ BOZMUYOR.

açığa satış olmayınca da bu iş kolay oluyor.

1 liralık hisse 20 lira oluyor.
    Sayın ABKA öncelikle sistem short demenizi dört gözle bekliyorum..1-2 jetonla festivale bende katılacağım.

bugün forumda benzer bir şeyi Bozkurt'ta yazdı.
    Bu sebeple dayanamadım.
    Ama bir kağıt 1 lira etmezken 20 lira olmuşsa o kağıt çok güçlü eldedir. ve bu durumda 20 lira asla etmez fiyatını bilenler eğer açığa satarlarsa o kağıtçığın palacığı tüm mal kendi elinde olduğu için 1 lira etmez kağıdı 200 lirada yapabilir.

Benzeri bir olayı 2000 den önce o zaman xu 30 endeks hissesi olan NETAŞ' ta seans salonunda 2-3 gün canlı seyredip sonrada 3 günlük çift seans tavan kapanış fiyatının çok kademe üstünden 2 günlük takas süresi beklenmeden (Yani para ve mal aynı gün ) çok lot alıcı haberi reuters ekranına düşmüştü.

Anlatmak istediğim tüm mal toplandıysa artık açığa satış serbest demek acemilerden sonra dayanamayan eskileri de öptürür. yanlış mıyım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    2013 eylül olsa gerek..

endeks o kadar çok yükseldi ki...kuv. dirençte short açtım..sistemler ittifak halinde al iken..

ertesi gün garanti tavan oldu...

net ilkem olarak:TRENT VE SİSTEM AYNI YÖNDEYSE ASLA MUHALİF OLMA.-GECEYE KALMA.

.FLAT OLURSUN O BAŞKA.

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Dowgil az serinlesede gezegen hatrına, dut yemi$ bülbülleri bi daha görse alem. ) Ah nerdee..
    Düş Dowgil düş. )
    ...
    Bilahare çık Dolar çık.

8.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Düş Dowgil düş. )
    ...
    Bilahare çık Dolar çık.
    Con kavurdun bugün.... biraz soluklan bence sonra yine kavurursun.

Sayfa 294/1004 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •