Sayfa 300/1004 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Üç denesi benim diğerleri kimin bilmiyorum, tahminime göre birazda sensör bayımın olmalı
    pala nasıl beceriyor bunu anlamakta zorlanıyoruz ama sanırım çuvala doldurmuş bizi malesef
    beni de ekle hocam. bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete misali gibiyiz şuan. hayırlısı olsun

2.  Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    beni de ekle hocam. bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete misali gibiyiz şuan. hayırlısı olsun
    Sağlık olsun.
    başka kimse yok heralde, bi sen bi ben birde cons bayım
    napsak kine yarın voltranı oluşturamazsak bizonun boynuzuna girem sürmeyi unutmuyalım
    Hamdım Piştim Yandım

kısaları tutmaya devam ediyorum,o siyah kugu buraya gelecekkk.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sağlık olsun.
    başka kimse yok heralde, bi sen bi ben birde cons bayım
    napsak kine yarın voltranı oluşturamazsak bizonun boynuzuna girem sürmeyi unutmuyalım
    e
    bitanede beni ekle reis ...cons ablaya uyduk gavurma mavurma yıne terste kaldık emanuke...

5.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Tacirler taşeron,
    "Büyük El"in pazartesi açtığı shortlar net 13.400 adetmiş demek ki. Hatırlarsanız 22.500 diğer short açılmıştı.
    Pastadaki 62.000 diğer short net ky
    Garanti Yatırım Katarlıların-bademlerin hedge hesabı
    BoA Katarlıya maldevreden Johni Lesh; o hesap resmi defter (yasal muhasebe gibi, eksi yazıyor vergiden)
    TEB Johny Lesh'in asıl hesabı
    siyular johny lesh'i 2.köprünün altında kıstırmışlar, elması almışlar elinden diye duydum ben de

iki gündür teminat artışının ayarlamaları yapıldı gibi geliyor bana, 550K açık pozisyon var, 110 TL zammın yekunu 60 milyon TL+, az para değil, o yüzden son bir kaç günlük volatilite normal

geçen ayki faiz kararında londra 1 puan 1,5 puan yeter bana başka da istemiycem demiş, merkez al sana 2 puan diye jest yapmıştı.. yani pas geçmesi pozitif senaryo dahilinde, faiz indirimi ise zaten ihtimal dışı.. faiz kararı sonrası yeni zirve yapması kaçınılmaz gözküyor

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Dolar 7.42 aşağı kırılmış..yarın ki faiz kararı için bir gösterge olabilir..
    yarın merkez faizi sabit bırakacak diye tahmin ediyorum....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7. Ben iki tarafta da yokum
    Şimdilik gün içi antrenman yapıyorum
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Üç denesi benim diğerleri kimin bilmiyorum, tahminime göre birazda sensör bayımın olmalı
    pala nasıl beceriyor bunu anlamakta zorlanıyoruz ama sanırım çuvala doldurmuş bizi malesef
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Senin 10 kontrat da ne bereketli çıktı be Kemal abi. Kapatırken söyle de vaziyet alalım
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    siyular johny lesh'i 2.köprünün altında kıstırmışlar, elması almışlar elinden diye duydum ben de

iki gündür teminat artışının ayarlamaları yapıldı gibi geliyor bana, 550K açık pozisyon var, 110 TL zammın yekunu 60 milyon TL+, az para değil, o yüzden son bir kaç günlük volatilite normal

geçen ayki faiz kararında londra 1 puan 1,5 puan yeter bana başka da istemiycem demiş, merkez al sana 2 puan diye jest yapmıştı.. yani pas geçmesi pozitif senaryo dahilinde, faiz indirimi ise zaten ihtimal dışı.. faiz kararı sonrası yeni zirve yapması kaçınılmaz gözküyor
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 300/1004 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •