Sayfa 266/932 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1. https://invst.ly/tj2kg

Tolga Hocamın sistemindeki sıkışma grafikte de çok belirgin. Fibo düzeltme (grafikte göstermedim onu) ilk direnç 5,78 ama hacimli hareket olursa ben buranın kırılımının rahat olacağını düşünüyorum. Ben 6,20 seviyesini daha önemli gördüm buranın geçilmesi durumunda 6,87 ve 7,54 hedefte olur. Kötü senaryoya baktığımızda Fibo impulse (0,236) 5,36 seviyesi önemli destek olmuş ve güzel çalışmış buranın biraz aşağılardan stop tavsiye ederim. Öncesinde ama 9,21,50 ve 100 günlük üssel hareketli ortalamalar ki oldukça yakın (5,54 ve 5,49 aralığında) buralarda destek bulabilir. Hayırlı ve bol kazançlar.

Alıntı Originally Posted by goktug Yazıyı Oku
    https://invst.ly/tj2kg

Tolga Hocamın sistemindeki sıkışma grafikte de çok belirgin. Fibo düzeltme (grafikte göstermedim onu) ilk direnç 5,78 ama hacimli hareket olursa ben buranın kırılımının rahat olacağını düşünüyorum. Ben 6,20 seviyesini daha önemli gördüm buranın geçilmesi durumunda 6,87 ve 7,54 hedefte olur. Kötü senaryoya baktığımızda Fibo impulse (0,236) 5,36 seviyesi önemli destek olmuş ve güzel çalışmış buranın biraz aşağılardan stop tavsiye ederim. Öncesinde ama 9,21,50 ve 100 günlük üssel hareketli ortalamalar ki oldukça yakın (5,54 ve 5,49 aralığında) buralarda destek bulabilir. Hayırlı ve bol kazançlar.
    Eline sağlık Göktuğ bey...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

3. Sn İzci daha iyi yorumlayacaktır ben şunu da ilave edeyim istedim. Enerji şirketleri özellikle altını çiziyorum YATIRIMLARI sebebiyle yüksek borç ve döviz açık pozisyonuna sahipler (Zoren 9.135 M TL, Akenr 3.821 M TL, AYEN 2.102 M TL, Odas 1.573 M TL, Aksue 52,8 M TL döviz açık pozisyonu TL karşılığı son bilanço rakamları). TL'deki değerlenme kur zararını azaltacaktır olumlu etkiler ama faiz artışı finansman giderlerini artıracaktır olumsuz etkileyebilir. Bakalım hangi taraf daha baskın gelecek.

4. Bu arada İzci Hocam önceki sayfada açıklamış zaten çok pardon görmedim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by goktug Yazıyı Oku
    Bu arada İzci Hocam önceki sayfada açıklamış zaten çok pardon görmedim.
    Estağfurullah, Sizinki daha ayrıntılı, daha güzel.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

6.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Estağfurullah, Sizinki daha ayrıntılı, daha güzel.
    Estağfurullah hocam burayı takip eden herkes sizin başta Alka ve Alkim olmak üzere temel analiz bilginizin ne kadar üst düzey olduğunu çok net görmüştür. Severek ve öğrenerek izliyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Dikkat ettiyseniz Temel göstergelerden sadece (10 üzerinden) 2 aldığını söyledim, hatta bu puanın neredeyse iyi bile olduğunu anlatır gibi anlattım. Çünkü Rekor bir sayı ile 23 kriter almış bir hisseden bahsediyoruz dostlar. Olaya biraz da böyle bakmak lazım. Temelci olarak burada bize düşen görev, böyle yüksek kriter almış kağıdı fazla yıpratmadan kuyruğumuzu sıkıştırıp meydanı teknikçilere bırakmak.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

8. Tolga Hocamın sistemine takılmış her kağıdın ben de hep olumlu yönlerine yoğunlaşıyorum ki bu tamamen sisteme olan inancımdan kaynaklı

Sayfa 266/932 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •