Abi hikmeti şu; Bedelli Sermaye ile artan senet sayısını Küçük Yatırımcı ile Spekülatör ya da patron aynı oranda paylaşmıyor.
Millet cebimden para çıkmasın diye rüçhanları satıyor. Küçük Yatırımcını alamadığı senetler güçlü ellere geçiyor. Ve yüzde olarak Küçük Yatırımcı geriliyor. Senedin prim yapması için gereken tek elde toplama işi gerçekleşmiş oluyor. Ben böyle yorumluyorum... Yani uzun vade beklenecekse Bedelli Sermaye Arttırımı dezavantaj değil avantaj olmuş oluyor...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Soldaki oluşumu Nisan ayında çizmişim dikkatimi çekmiş, sonrasında yaptığı dengesiz harekete bak.
Evet Tolga Hocam 30.09.2020 Yönetim Kurulu kararı alınmış 1 ay sonra SPK'ya başvurulmuş 14/10/2020-28/10/2020 brüt takas sonra araya bir ceza daha 23/10/2020-06/11/2020 tek fiyat sonra 25/11/2020-09/12/2020 yine brüt takas. Aksiyon dolu bir kağıt hocam. Heyecan arayanları bekleriz.![]()
İzci Hocamın bahsettiği firmanın arsa değerlemesinin yaptırmasının amacı bedelli sermaye artırımı için elini güçlendirmek sanırım.
Dandanakan abi;
Sayın T/A'nın başlığını okurken gördüm. BNTAS'ı, istemeden almana mani olduğumu düşünüyorum. Abi inan sistemimde yoktu yeri... Belki bir kaç güne o da girer sisteme fakat bu sefer de pahalı gelebilir sana... Abi bugün göz kırptı ama PRZMA'nın hakkını yiyemezdim... Neticede ben özür dilemek istiyorum. Abi senin gözüne kestirdiğin senet olursa bana bakma lütfen... İnan şimdi çok üzüldüm...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
HAYIRLI CUMALAR![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Yer İmleri