Sayfa 384/1004 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: Viop - XXX

Sizden alâ hikâyeci mi var buralarda bu hikâyelere..
    Alın alın seçmece bunlarr.. )
    Nassı olsa bol bol kafaya çakanlar da bulursunuz burdan kelli.. )
    Sakın ha oyunagelmeyinde yine bademligille elele yürüdüğünüz bu anlı şanlı kumpanya çiftlik yollarında )..

Biraz daha kavurma kâr-al yapardık güzide zırvAsal shortlArımıza ama henüz erken diYe hisse.diYorum )..

3. Bemde de var anlık pin bar salinimlarina dikkat et hocam finansbank zirvaliyor..ziraatin de var bilgine o daha tutarlı..
    Casa da var bende mesela..
    [emoji6]
    O duracak..
     Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Günaydın bol kazançlar.. Dediklerinizden çok etkilendim.. 5405 lot 39,03 den gld tr hissem var.. Ama maalesef daha fazla param kalmadı daha fazla alamıyorum şu an..
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Günaydın herkese. Bir kaç grafik paylaşmak istiyorum. Öncelikle buradakilerin pek işine yaramayacak son 5 - 6 yılı gösteren yorumsuz bir grafik.

YILLIK.jpg

Günlük grafiğe bakınca kasım sonunda olduğu gibi nu ile düşüş yaşanmış. Kasım sonu düşüş başladığında short olmuş tepe geçilince stop olmuştum. Sütten ağzım yandığı için bu sefer yoğurdu üfleyeceğim.

GÜNLÜK.jpg

Saatlikte ise yeşil kanalı takip ediyorum. Dün akşam kanalın altında kapanış yaptı. Buna rağmen 1635 altında kapanışlar gelmeden trend döndü diyemeyeceğim.

SAAT.jpg

5. Argeye en çok yatırım yapan şirketler içinde gitmeyen tek kront vardı..
    Bu arge sağlam sürpriz..
    Acaba ne buldular.. geç dalganı sen..
    [emoji1][emoji1][emoji1]
    Günaydın bol kazançlar.. Dediklerinizden çok etkilendim.. 5405 lot 39,03 den gld tr hissem var.. Ama maalesef daha fazla param kalmadı daha fazla alamıyorum şu an..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Ons ve dolar tl yukarı dönmeden short hala tehlikeli.. Aniden pick yapabilir.. Şahsen spotta 144 bin kırılmadan short açmayı düşünmüyorum.. 150800 ü izleyelim önce
    tebrik ederim ....harika yorum..şunu kayıt altına alalım da ilerde taktir ve teşekkürlerimizi iletelim. 22 ocak 2021 ,vob ;1667 ve bıst100; 1551

7. 1666 stop

Yabcak bişii yok
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Bemde de var anlık pin bar salinimlarina dikkat et hocam finansbank zirvaliyor..ziraatin de var bilgine o daha tutarlı..
    Casa da var bende mesela..
    [emoji6]
    O duracak..

Neden gld tr? Alıcı sıkıntısı yok. Ama haklısın bazen fiyat saçmalıyor.. Buna rağmen bu fon altın fiyatını öngörebiliyor... Misal gram 443 ken bazen 39,20 yanıyor bazen 39,10.. Fiyat yukarı gidecekse fiyatı yukarı çekiyolar.. Düşecekse spread daha yüksek oluyor.. Şu aşamada viopta shorttan ani pulbacklar dolayısıyla tırsanlar için portföyleri hedge etmek için başka seçenek göremiyorum hocam

Sayfa 384/1004 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •