Sayfa 400/1004 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    BİM TCELL VE THY ve hatta TUPRS da düşüş çok kısıtlı..
    Bankalara bastı 2 gündür..
    Sadece GARAN ı 10 tl bile yapsa yanına biraz da BİM soslasa..
    Zaten zincir diğer bankalara bizim kiler yazılır..
    EREGL yi artıya geçirmese bile yeterli..
    Borsa 0.5 artı ya geçer..

Canı isterse yapabilir..Çok kolay..
    Çok fazla bi paraya da gereksinimi yok..
    Zaten satışların ve alışların çok kendinin..
    Titan saadet zinciri gibi her gün yükseltir demek istiyosunuz sanırım.. Nerdeyse 80 günde 45 bin aldı spotu

burada kimseye ne aldın ne sattın diye sormazken, eğerki bir kişi çıkıpta şunu aldım bunu sattım diye başarısıyla övünebiliyorsa, palavracı yalancı bir kişi durumuna düşmemek için extresini koyarak bunu kanıtlamalı. çünkü kimse kimseye aldığını sormuyorki.. madem yazıyorsun koy kardeşim ne mahsuru var hem kendini kurtarmış olursun. yok böyle iyi diyorsan tanıştığımıza memnun oldum teyyo emmi
    https://www.youtube.com/watch?v=rhYOiFh6cbc
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Titan saadet zinciri gibi her gün yükseltir demek istiyosunuz sanırım.. Nerdeyse 80 günde 45 bin aldı spotu
    Hayır aşırı kontrollü bir piyasa diyorum..
    KY ye kazandırmamak üzere..
    Milleti stoplatmak üzere kurulu..
    Her 2 yöne de dikkatli olmak lazım..

Hep aynı kişiler hakkında gelen şikayetler .. İstikrar abidesi gibi her gün sorun çıkaran ve şikayet yiyen arkadaşlar artık bir durulsanız nasıl olur ? Bundan sonra daha ağır cezalar vermek zorunda kalacağım , insaf edin her gün mü sorun çıkarılır ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Dolar alcaktınız da sanki sattınız mı? Gene kahpeliğe başladı
    Dün aldım, trade etmek için değil, ilerde belki lazım olur diye
    biraz altın biraz dolar var portföyde, düşerse eklerim.
    Hamdım Piştim Yandım

6. Altın in sitesinde bile hisse konuşuluyor. Bu borsa daha nereye gidecek çok merak ediyorum. Talepsizlik yüzünden de facto gibi firmalarının halka arzı ertelenmişti. Şimdi herkes ne idüğü belirsiz halka arzlara girmek için birbirini eziyor.. Bugün 5 kişi ı ışıkplastik in halka arzına katılmam için para göndermeyi teklif etti.. Çok absürd rezalet bi dönem

bozkurt reis seninle aynı tarafta olupta kar ettigimiz görülmüş olaymı heleki ikimiz aynı taraftaysak borsanın terazi dengesi kayıyor diger tarafa

8.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Altın in sitesinde bile hisse konuşuluyor. Bu borsasaha nereye gidecek çok merak ediyorum. Talepsizlik yüzünden de facto gibi firmalarının halka arzı ertelenmişti. Şimdi herkes ne idüğü belirsiz halka arzlara girmek için birbirini eziyor.. Bugün 5 kişi ı ışıkplastik in halka arzına katılmam için para göndermeyi teklif etti.. Çok absürd rezalet bi dönem
    Şöyle diyim..
    Arzum un halka arzına katıldım..
    7 tavan mı çekti verdim tavandan 31 aralık günü..
    Geçen konuştuğum bir özel bankanın serbest fonu son 1 ayda müthiş bi getiri elde etmişler..
    Hayrola dedim ?

Fon yöneticisi arzum un halka arzına katılmış..
    Fon büyük de olduğu için biraz kıyak geçip yüksek mal vermişler..
    7 günde nerede ise yüzde 100 getiri olduğundan ötürü de fon un getirisi son 1 ay da faizi 2 ye 3 e katlamış..

Kesin di tavan tavan gitmesi dedi bankacı..

Sayfa 400/1004 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •