Sayfa 417/1004 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Şu an altın piyasasında yaşananlar tam bir küresel hırsızlık, trajedi öyküsü.. Bunun borsalara yansımayacağını düşünenleri ciddi bir felaket bekliyor
    Hocam,
    Bi teşekkür etmek lazım sana da...
    Topiği çok uyardın..
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    üçüncü ay şu anda teorik fiyata göre daha aşağıda.. teorik fiyat bir şey ifade etmez (bağlayıcılığı yoktur sadece göstergedir faiz maliyetn olarak), ancak aşağıda olması paranı faize koysan daha çok getiri alırsın anlamına geliyor.. neticede 1:1 hedge yapmışsın ve aradaki marj (spot vs vadeli) faiz kazancından az..

senin senaryonda kazanç olacak durum : bir ciddi satışta pegasus vadelisinin spottan daha aşağıda fiyatlanması olabilir..ki böyle durumlar olabiliyor..
    Teşekkür ederim ama PGSUS direk şort.
    Ben GUBRE'den bahsediyorum. Belki temettü de verir. Gübre 3. ay. Teoriği 68.86

SPOT (BOFA!!!)

4. 1650 üstü kalamamasıyla, hoca merdivenleri tırmandı eli kulağına götürdü, sadakallahülazim!

Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim ama PGSUS direk şort.
    Ben GUBRE'den bahsediyorum. Belki temettü de verir. Gübre 3. ay. Teoriği 68.86
    ok. yanlış anlamışım..orada teorik anlamında sıkıntı yok gözüküyor.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    1652 şort

birde büüüle deniyelim
    1643 flat

Fena değil
    900 puan
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bizonu kestiler Cenaze töreninde olmazsak ayıBolur
    Sistem 1643 flat hiç ısrar etmemiş o da. Ama karın birazını vermiş tabi.

Benim paralar sana geldi afiyet olsun reisss

8.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Hocam,
    Bi teşekkür etmek lazım sana da...
    Topiği çok uyardın..
    Rica ederim.. Uyarsak ne olcak kendimiz cesaret edip shortlayamadık mal gibi altın aldık onuda kafamıza yedik.. Ons böyle giderse bistte haftaya çoğu tahtayı yabancılar kana bular.. Tahminim fed başta mbler organize bi şekilde altın tarafını boşaltmaya fonları dökmeye çalışıyor.. Bu fonlarda bist başta gelişen piyasalarda altındaki zararlarını kapatmak için ciddi kar al yapar mecburi bi şekilde

Sayfa 417/1004 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •