Originally Posted by Webster Trilc halka arz Odabasi lazim hemen Ney ustad bu..Trilc
Originally Posted by Webster Trilc halka arz Odabasi lazim hemen Üstadım müjdeeeeee..[emoji119] Iskpl 29 lot gelmiş. Haydi hayırlı traşlar. Bakalım ne olacak.
Originally Posted by boschyatirim Ney ustad bu..Trilc Turk ilac ve serum sanayi
Originally Posted by boschyatirim Üstadım müjdeeeeee..[emoji119] Iskpl 29 lot gelmiş. Haydi hayırlı traşlar. Bakalım ne olacak. Hayirli olsun iskpl basligina bekleriz 😀
Originally Posted by boschyatirim Üstadım müjdeeeeee..[emoji119] Iskpl 29 lot gelmiş. Haydi hayırlı traşlar. Bakalım ne olacak. ışık kelimesine irite olurym. ışıkların sahibi rıza yüzünden. sen yinede bak. bu hissede o lavuk ta var mı. eğer alakası varsa oralarda durma derim.
Originally Posted by regal1 ışık kelimesine irite olurym. ışıkların sahibi rıza yüzünden. sen yinede bak. bu hissede o lavuk ta var mı. eğer alakası varsa oralarda durma derim. Al benden de okadar Fazlasini soylemek isterdim ama dilim varmaz
Originally Posted by Webster Hayirli olsun iskpl basligina bekleriz [emoji3] Inşallah..
Originally Posted by regal1 ışık kelimesine irite olurym. ışıkların sahibi rıza yüzünden. sen yinede bak. bu hissede o lavuk ta var mı. eğer alakası varsa oralarda durma derim. Sn.regal 2-3 tavanda kacarim ben. Benim asıl yatirimlarim farklı sektör ve alanlarda.
Forum Rules
Yer İmleri