Sayfa 464/1004 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    bır kalantor bır sabah bu bofa sattıkca alacak, sonra yukarı surecek... alacak oyuncagını elınden... buyur kapa yukardan dıyecek...
    ama bakalım ne zaman...
    Yok öle bi kalantor..
    Sade BOFA mı var sanıyorsun işin içinde..
    Karşı bacaktakiler de BOFA ...
    A1 capital de açıkcıları dır..
    400M 2 saat bile olmadan alacak emecek kim var..
    Belliki cep to cep alış satışlar bunlar..

viop miop bitmiştir..
    Hele TA ile bakan falan ayvayı çiğ çiğ yer..
    Cuma sabahı akşama artı olursa şaşırmam demiştim..
    Bu sabah itibari ile geçirdi..

Bul karayı al parayı bakalım öğleden sonra yüzde 2 mi saldıracak yoksa 1.5 mu fışkırtacak..

2.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    bır kalantor bır sabah bu bofa sattıkca alacak, sonra yukarı surecek... alacak oyuncagını elınden... buyur kapa yukardan dıyecek...
    ama bakalım ne zaman...
    Tüm bacaklarını bilmiyoruz çok zor. Hintli deniyor, herif deniyor. Hiç hintli ile çalıştınız mı? Ben çok çalıştım. Saygım var adamlara.

Salata yiye yiye kod yazıyor hasta ruhlu herifler, bir evde 15 kişi yaşaya yaşaya korona morona da sökmüyor koy önüne salatasını sana dünyayı fethetsin.

Yalnız güvenilir değiller.

Şu sistemi, orta - üst seviye bi kodcu olarak 4 5 aydır kodluyorum ki daha bitmesine 2 3 ay var. Eminim, güvendiğim veya bunun para ile ilgili olmadığını anlattığım herhangi ortalama 2 hintli 15 günde bitirir atardı Yaptırmanın formülünü bulamadım bulsam kulanmak çok mantıklı.

3. 1658 lönk yakın stoplu deneyelim bakalım kıramıyorum ayakları yapıyor.

4. her neyse, bır gun bofa yandım allah deyıp sabah acıklarını aksam %3-5 allah ne verdıyse yukardan kaparken bu yazıyı hatırlarsınız...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Tüm bacaklarını bilmiyoruz çok zor. Hintli deniyor, herif deniyor. Hiç hintli ile çalıştınız mı? Ben çok çalıştım. Saygım var adamlara.

Salata yiye yiye kod yazıyor hasta ruhlu herifler, bir evde 15 kişi yaşaya yaşaya korona morona da sökmüyor koy önüne salatasını sana dünyayı fethetsin.

Şu sistemi, orta - üst seviye bi kodcu olarak 4 5 aydır kodluyorum ki daha bitmesine 2 3 ay var. Eminim, güvendiğim veya bunun para ile ilgili olmadığını anlattığım herhangi ortalama 2 hintli 15 günde bitirir atardı Yaptırmanın formülünü bulamadım bulsam kulanmak çok mantıklı.
    Hhahahahah. Hintlilerin bu işte uzman olduğunu daha öncede duymuştum. Ucuz iş gücü, maksimum performans

6.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    her neyse, bır gun bofa yandım allah deyıp sabah acıklarını aksam %3-5 allah ne verdıyse yukardan kaparken bu yazıyı hatırlarsınız...
    dostum onlarda öyle bir fon varki öyle bir hareket içine girceklerini sanmıyorum.

keşke girselerde.

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Yahu hintli mintli değil..
    Herkes biliyor kim olduğunu..
    Hintli falan ekonomi gazetelerine servis edilen egzotik haber..
    Komedi..
    Ne hintlisi..
    Resmen dalga geçiyorlar..
    Dolar tarafıda aynı borsa tarafıda..
    2016 dan beri 3.kere yapıyorlar bu işleri..
    İçeride faiz maiz ABD şu bu kavgası çıkar..
    Dolar giderken ataşe benzin ile git..
    Tam işler kopacakken dön 10 puan faiz bas..
    Yurtdışından!!! dolar aksın ülkeye..
    Borsayı dipten al..

ne hintlisi yaa..

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    1653,Xx-5,Xx aktif & yazılı uygun biraz daha kavur kâr-allar eyliyoz usulet ve suhuletle )..
    Çabuk çabuk taze kızarık gün dibi de isterik yine..
    Çoğ hojdır, çoğ hoj..

1652,Xx az serpme daha kavruk tp kâr-alındı ve yazıldı biraz daha..

Sayfa 464/1004 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •