Sayfa 473/1004 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    BOFA cuma günü yine bu saatlerde -340 ml. satıcıydı..

sonra aldı...

PAPAZ hergün pilav yer mi?
    Papaz bir gün o tepsiyi kaldırıp fırlatarak yıkacak masayı

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    En ucuz bankalar kaldı endekse göre ama nedendir bilinmez endeksteki düzeltmeyi banka endeksi ilen yapıyorlar, enteresan
    sıranın bankalara geldiğinin işareti bu. Önce bankaları düşürüyorlar, sonra endeksi okkalı düşürecekler, endeks düşerkene bankaları az eksi yatayda toplayıp fişekleyecekler.

3. 1644 lönk 3/5

4.  Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    Papaz bir gün o tepsiyi kaldırıp fırlatarak yıkacak masayı
    Bizim işimiz et ilen ekmek...

5. Thyao Şubat ve Mart vadeliler spora esitlendi neden böyle bir şey olur acaba ? IMG_20210125_151157.jpg

Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Çinli başkanın bir yerleri tutuşmuş sanırım. İlk defa canlı yayında görüyorum adamı. Birlik olalım diyor.. Ayrılığa hayır diyor vs... İlginç

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

7. Bugun yarın bir tarafa 3-4 bin puan gidecek gibi yine. Doğum sancıları tuttu zillinin.

8. Inanin bilmiyorum. Froto hiç almadığım, bilmediğim bir tahta.

Genellikle spotta sadece long yönlü hisse taşıyorum by nedenle belirli ucuzluk kriterlerini sağlayan hisseleri alıyorum, açıkçası bana göre pek de beklentisi olan iyi hisse kalmamaya başladı bilanço bilanço takip ediyorum belki bir süre nakitte beklerim faiz gayet çekici bence.

Bol kazançlar dilerim.
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    FROTO düşünceniz nedir.....? bana aşırı değerlendi gibi geldi........uzun vadeli şort düşünüyorum ama....
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 473/1004 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •