The battle for 1650 episode 2 canlı yayında.
Bu sefer de kıramazsa ayular sssselamünaleyküm diyebilirler, izleyelim tarafsızca.
The battle for 1650 episode 2 canlı yayında.
Bu sefer de kıramazsa ayular sssselamünaleyküm diyebilirler, izleyelim tarafsızca.
Aslında hiç stresi yok bu işin, bugün ün en iyi poz. u 1620 den lönk açmaktı, bunu yapamadıysanız bu işi bırakın bence.
Hamdım Piştim Yandım
Bana önce 1634 çok iyi geldi vurdum, olmadı 1629 vurdum, yemedi 1624 vurdum. 3 Kere vurdun dibi buldum düye poz da kalınlaştı soluksuz iniyor, stop filan yazmış olsan veya korksan 1620 de longlarını stoplayıp mazot olmak işten değildi başkan sen de iyi bilün. Sen kolay diosan kolaydır gerçi biz de beceremiyür oluyor olabiliriz tabi![]()
Ülkede gerçek enflasyon rakamları açıklanmıyor..Bunu herkes biliyor..Dolar durur durur hesabı 3-4 yıllık keser..her yıl %30-40 enflasyon olsun sen bunu %15 göster..3 yıl sonra bileşikte %100 enflasyonu bulur ve geçer..Bir bakmışsın üç yıl sonra dolar 14 TL..Sonra dersin vay efendim dış minnaklar..bu döngü dark dizisi gibi tekrarlar..bunun çaresi üretimdir..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Yer İmleri