Sayfa 596/996 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,761 - 4,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Ben aşı işinde turizm sezonuna güvenmiştim,yaza kadar bizimkiler allem kallem aşı işine asılırlar diye düşünüyordum,ama sade bizde değil tüm dünyada aşı işi yavaş gidiyor,sanırım aşı üretimi sıkıntılı,umarım hızlanır,yoksa bu yılı da turizmde kaybedersek ben memleketin halini düşünemiyorum,kültürümüzde pek yok ama sokak eylemleri falan başlayabilir,zaten de adamların derdi de milleti sokağa dökmek,isyan ettirmek,joker loading.

2. 7.3428 vurdu çekti.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. Nasıl kur zararı yok 8 liradan 1 milyar dolar girse çıkarken 1 milyar doları toplayabilmesi için doları 12 liraya kadar hoplatsa o kadar satıcı bulamaz.. 2010 da 1,4 dan dolar bozdurup gelen yabancı yatırımcının 10 senede parası yüzde 80 85 eridi dolar bazında.. Şimdi bu girenlerin 7 7,5 dan dolar alıp çıkabileceğine inanan var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    7.3499 vurdu çekti.
    Bu arkadaş ters indikatör aynısını zirvede iken yapıyodu.. Şimdide dipte moral bozucu olarak gelmiş.. Büyük ihtimal dip yada dibe yakın seviyeler

5. Bence önce tek doza yönelmeli, tamamiyet sonra mükemmeliyet meselesi...Pandemi bulaş hızını kırmak için, tek dozun yeterli antikor geliştirme yüzdesi yeterli olmalı. İkinci doz ertelenebilir. Ülkeden ülkeye, yaklaşımdan yaklaşıma değişir bu işler. İlk dozu olan 1000 kişiye 4-6 hafta sonra test yapılıp antikor düzeyine bakılacak. Misal %60 ında yeterli düzey gelişmiş ise, ilave %20 sinde de yeterli düzeyin hemen bir tık altı oluşmuşsa, karar verilecek. Bu düzey bulaş hızını kırmaya yeter denilecek, denmeli..hesap kitap, istatistik..

Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    Faizlerin biraz daha yükseltilmesini talep ediyoruz demedikleri kalmış.

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Nasıl kur zararı yok 8 liradan 1 milyar dolar girse çıkarken 1 milyar doları toplayabilmesi için doları 12 liraya kadar hoplatsa o kadar satıcı bulamaz.. 2010 da 1,4 dan dolar bozdurup gelen yabancı yatırımcının 10 senede parası yüzde 80 85 eridi dolar bazında.. Şimdi bu girenlerin 7 7,5 dan dolar alıp çıkabileceğine inanan var mı?
    Swapta adam bir milyar dolar piyasadan toplamıyor,hükümet bir milyar dolarını zaten geri veriyor,ben de onu yazdım zaten swap yapma adam gelsin bozsun doları dolar riskini alsın üstüne,swapta adamın dolar riski sıfır,yüzde 17 faiz verince bir yerde gel beni dolandır diyoruz adamlara.

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Swapta adam bir milyar dolar piyasadan toplamıyor,hükümet bir milyar dolarını zaten geri veriyor,ben de onu yazdım zaten swap yapma adam gelsin bozsun doları dolar riskini alsın üstüne,swapta adamın dolar riski sıfır,yüzde 17 faiz verince bir yerde gel beni dolandır diyoruz adamlara.
    Merkez bankasının yabancılarla böyle swap amtlaşması var mı bilmiyorum özür dilerim amerikalı bankalarla

Sayfa 596/996 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •