Pasta da nefismiss yani fevkalâde..
Hocam batık şirketlerin %10 ları artık moda oldu KY ler artık tabandan tavana giden hisse istiyorlarmış. -10alayım +10 satayım bi daha taban olsun bir daha alayım tavan olsun diyor adam bunda abartı yok kulaklarımla duydum muhabbeti. Adam hisseyi alıyor ne şirketi diyorum bilmem ama gidecekmiş diyor. Piyasada açığa satış ve %20 marjının olmaması piyasa dinamiklerini tamamen bozdu. %20 açılsın açığa satış yasakları kalksın KY batsın piyasadaki anlamsız volatilite eminim 1 haftaya kalmadan rutine biner.
Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.
pala teşekkürler. bir günde 8bin puan verdin ya bana üffffff.
Abi zaten bizim piyasa satta düşünse garantiyi 10 tl küsürlerden alan adamın piskolojisini düşünemiyorum zamanında 3 bucuk ay cektim aldıgım yere gelmesini geldigi yerden sattım zaten tercübe bize agır geldiginden buralardan bile almıyoruz zaten farkındaysanı yabancı fonmu deyim ne deyim adamlar vurdukca bankalara vuruyorlar sıra diger yancılarada gelecek ytd
akşam seansına longgggggggggggg girdik.....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
bıraz py tecrubemız varsa py resmen sort vuruyoır bırdan....hala verıoyor.......bu 3 gun dıkkat edın bence bı yuzde 3 dusus beklıyorum ama hangı gun bakcaz
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Yer İmleri