Sayfa 535/1004 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,273 - 4,280 arası.

Konu: Viop - XXX

Pasta da nefismiss yani fevkalâde..

2.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    İzmir Demir celik diye hisse var fabrika batik 2 gündür yüzde 10 yapiyo kesin yarında yapar.
    Hocam batık şirketlerin %10 ları artık moda oldu KY ler artık tabandan tavana giden hisse istiyorlarmış. -10alayım +10 satayım bi daha taban olsun bir daha alayım tavan olsun diyor adam bunda abartı yok kulaklarımla duydum muhabbeti. Adam hisseyi alıyor ne şirketi diyorum bilmem ama gidecekmiş diyor. Piyasada açığa satış ve %20 marjının olmaması piyasa dinamiklerini tamamen bozdu. %20 açılsın açığa satış yasakları kalksın KY batsın piyasadaki anlamsız volatilite eminim 1 haftaya kalmadan rutine biner.

Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.

pala teşekkürler. bir günde 8bin puan verdin ya bana üffffff.

4.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Gün içi trade etmemenin huzurunu bir kez daha yaşayarak görmüş oldum. Piyasa gitti geldi düştü çıktı yine başabaş kapattı.Kar edenlere bereket kayıp edenlere de can sağlığı versin. Can sağlığı hepsinden önde böyle stres yaşamaktansa bırakın daha uzun dalgalar büyütsün portföyünüzü gün içindeki harketlerin 3 ünü yakalasanız 4üncüde alır götürür getirisini. Geriye çektiğiniz stres kalır. Piyasa tekrar sata dönmek üzere yarın açılış önemli.

Herkese geçmiş olsun sevdiklerinizle huzurlu akşamlar dilerim.

Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.
    Abi zaten bizim piyasa satta düşünse garantiyi 10 tl küsürlerden alan adamın piskolojisini düşünemiyorum zamanında 3 bucuk ay cektim aldıgım yere gelmesini geldigi yerden sattım zaten tercübe bize agır geldiginden buralardan bile almıyoruz zaten farkındaysanı yabancı fonmu deyim ne deyim adamlar vurdukca bankalara vuruyorlar sıra diger yancılarada gelecek ytd

akşam seansına longgggggggggggg girdik.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6. bıraz py tecrubemız varsa py resmen sort vuruyoır bırdan....hala verıoyor.......bu 3 gun dıkkat edın bence bı yuzde 3 dusus beklıyorum ama hangı gun bakcaz
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Çoknet

Makas vs de kapandı

Direnci geçemiyor bence

Sayfa 535/1004 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz