Sayfa 540/1004 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    pay vadelilerde de "yoğun ilgiyi" göstermesi dışında çok anlam vermemek gerekebilir..
    varsayalım birisi garan çok satıldı deyip pay vadelide garan long poz açtı.. karşısında xu030 short açtı.. ilkinde teslimat var ikincisinde yok..

ama ne anlam ifade ediyor dersen bu bence çok fazla değil ? pozisyonu açan kişi vade son günü veya öncesinde kapatacak muhtemelen.. veya çok daha kısa sürede istediği gibi giderse karlı biçimde kapatacak.. pozisyon kompozit bir pozisyon , sadece xu030 veya garan pozu kendi başlarına anlamsız ama açanın senaryosunda tek bir poz aslında ve anlamlı..
    Aynen çoğu viopcu zaten fiziki teslim almıyor hatta çoğu aracı kurum uğraşmamak için 500 kez arıyor. Şu tavan tavan giden GUBRE TSKB pandemi öncesi PEGASUS un 80 hareketi gibi çok shortçu olan yerde tavana kitleyip ay sonunda hisselerini iade ettiler o shortçulara orda APS önemliydi. Ama dediğiniz gibi viopta APS trend isteksizliği gösterir ama trend yön değiştirirken günlükte pek bi anlam ifade etmez benim için. Ben daha çok trendin ANA sını takip ediyorum. Bu trend için TEB di 100k üstü kontratla.

Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.

2.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Aps bugün 28.499 azalmış
    Ve düşüş de toplam 50 bin azaldı
    Fakat bugün gün içi resim koydum
    1646 den 4+4+2 şeklinde 10 bin kontrat işlem oldu
    Demek poz kapama idi
    Buda 20 bin aps eder
    aynı kişi veya kişiler kapadı

Bundan ne yorum çıkar
    Ben bilmiyorum
    Sadece yorum çıkaranlar
    Bunu dikkate alsın

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Viob zirveden 10bin puan düştü,tereyağından kıl çeker gibi kâr al yapılmış diye yorumlanabilir.
    ilerleyen günlerde kasa tekrar şişiyor mu bakmak lazım
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    Bear-Bull matriksle İDEAL aynı anda çalışır mı notebook'ta? donma, kilitlenme veya hiç çalışmama olur mu?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,183
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    Bear-Bull matriksle İDEAL aynı anda çalışır mı notebook'ta? donma, kilitlenme veya hiç çalışmama olur mu?
    2 si aynı anda çalışır.
    ideal donmaz laptop kaç çekirdekse çalışır , matrikse tam garanti veremem, o da çalışır ama yoğun zamanlarda bekleyerek, normalde nasıl çalışıyorsa.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Alman otomotiv devi Volkswagen'in Türkiye'ye yatırım kararından vazgeçmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı'ndan bir karşı hamle geldi. Bakanlıklara Volkswagen'in kamu kurumunda makam arabası olarak kullanılmaması talimatı verildi
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Alman otomotiv devi Volkswagen'in Türkiye'ye yatırım kararından vazgeçmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı'ndan bir karşı hamle geldi. Bakanlıklara Volkswagen'in kamu kurumunda makam arabası olarak kullanılmaması talimatı verildi
    Bu nasıl bir imzadır hocam?
    Çok mu düşündün...

7. Bizim topige de geldi shortun doruklarini yaşadı millet muhatap almadı Allah'tan..neden herkes orada ölçülü ve işine bakıyor..seni de bekleriz hisse analizi vur çık ağa..
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Senelerdir bu forumlarda yazdık çizdik bu CONS kadar okuduğunu anlamayan ..................... görmedim.
    Sonra bana özl den diyorsunuz ki uyma , nasıl uymucam şahit in topiğinde graf paylaşıp , yorumlama yaptım.
    Kokumu almış orayada geldi , paçamı bırakmıyor.
    Gizli takipçim ama net ne gördüğünü nede okuduğunu anlamıyor.
    Bu yüzden yanlış oudukları yüzünden -20.000 geriden geliyor.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Gerçek mi bu haber
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 540/1004 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •