Originally Posted by
JAS
Keşke olay bu kadar basit olsa. Ülkenin borsasından yabancı çekilmiş, 3-5 hırsıza alenen izin verilmiş, ortam kumarhaneye dönmüş. Arkadaşın dediği gibi birilerine, "kayıplarınızı buradan karşılayın" izni verilmiş.
Sonra da neden hala yabancı, u30 hissesi satıyor diye soruluyor. Borsanın kumarhaneye dönmesini ve buna yol verenleri sorgulamayanlar bunu sorguluyor. Sonra da iç-dış mihraklar saçmalığını yazıp duruyorlar. [emoji35]
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben zaten o tür hisselerden uzak duruyorum. işlem yaptığım hisseler endeks30 içindeki 5-10 şirket.. badem force kagıtlarına da bulaşmıyorum..ama iktidar borsanın yükselmesi ile ekonominin sözde süperliğini ispatlamaya çalışıyor orası da bir gerçek..
diğer yandan.. bence xu030 hisselerini satmaları bizim için (yani portföy inşa etmek isteyenler için) iyi bir fırsat eğer iyi bir nakit yönetimi ile birleştirilirse..o nedenle vadelide kaldıraçlı ve riski ayarlayarak en karlı işlemleri yapmaya çalışıyorum fırsatlar arasından..
bence ülke riskleri konusu her zaman sıkıntı o nedenle ben xu030 hisseleri + dolar üzerinden ilerliyorum.. ama bunları sıfırdan nakit yarattıkça (yani vadelide karlı işlem yaptıkça) yapıyorum.. benim sitilim böyle yani çer çöplere bulaşmıyorum.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri