Sayfa 560/1004 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,473 - 4,480 arası.

Konu: Viop - XXX

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

kendimi de dahil ettiğim 10+ yıl tecrübesi olan borsacıların kast edildiği açık
    ben artık sadece 'keşke alıp tutsaymışım' diyorum.. küçük tahtalardaki saadet zincirlerinin kısa vadede kopacağını da düşünmüyorum, kağıt değişimi olacaktır sadece
    o zaman genelleştirme yazıyı. 30+ yıl tecrübem de var, ponzi şirketlere, çer çöpe ayıracak param yok. Böyle soygunları destekleyecek anlayışım da hiç yok.

2.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Ben Türküm.. Gram altın olarak bakıyorum..günlük ve haftalık bakıyorum.. Hiç bi para birimi ve borsa onstan bağımsız hareket edemez şu anda
    TL kazanıp TL harcayan bir Türk olarak ben de yatırımlarıma TL bazlı bakıyorum. Ama global ölçekte alım satımı olan bir metalden bahsederken, tüm para birimlerini ve borsaları etkileyeceğinden konuşurken TL bazlı bakmak bana mantıklı gelmiyor.

3. 1/2 1642 flat 400 puana şükür çok yatay var ani hareket gelebilr terste kalmayalım.

Bu sayede 1 bölük maliyet 1634 oldu, yukarı giderse sorun yok aşağı giderse de marjımız açıldı. 1635 alttan 1642 üstten takoz koydu üstüne hareketleri sert karşılıyor var gene bi hesabı iblisin.

4.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    o zaman genelleştirme yazıyı. 30+ yıl tecrübem de var ve ponzi şirketlere, çer çöpe ayıracak param yok.
    tarıhte boyle bır saçma borsa olmadı.ben 2 aydır 30 dısı hısselerı ekranımdan kaldırdım bakınca hata yapmısım bıle dıyemıyorum ama gıdıyor.kontrolmatık arzdan sonra 8 .tavanda sattım 17 lerdı galıba 48.46 tavan bu nedır yenı yetme arkadaslar umarım servetlerını kaptırmaz bu dalavere duzende.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Eline sağlık başkan. Iq test ettim intellisense kullanımı rahat ve güzeldi. Iq ile ilgili problemlerim şunlar:
    1. Bar sayısı çok düşük. 1 dakikalık için bana en az 7 8 yıllık veri lazım ki stabil sistem yapabileyim backtest düzgün olsun.

2. Otomatik emirde mstriks ayrıca komisyon alıyor yizbinde 3 gibi, Kesinlikle kabul edilemez bi durum.

3. Ben test ettiğim dönemde crash dump çok rahat aldırıyordum daha ham idi.

Bublar ne durumda? Niçin ideal seçmedin ?

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İdeal, 1 dk'lık grafikte geriye doğru ne zamana kadar back test imkanı veriyor?

6.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    İdeal, 1 dk'lık grafikte geriye doğru ne zamana kadar back test imkanı veriyor?
    Ben 8.5 yıllık veri bulabildim kaydettim makinenizin gücü yettiği kadar sanırım. Sn. Cengiz Erdal twitterda paylaştı veriyi.

7. bu arada dıs mıhraklar da fena vuracaklar havası var allah sonunu hayır etsın

8.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    TL kazanıp TL harcayan bir Türk olarak ben de yatırımlarıma TL bazlı bakıyorum. Ama global ölçekte alım satımı olan bir metalden bahsederken, tüm para birimlerini ve borsaları etkileyeceğinden konuşurken TL bazlı bakmak bana mantıklı gelmiyor.
    Dediğiniz normal piyasa şartları için geçerli.. Dolara merkez bankasının müdahele edecek viziyonu olduğunu düşünmüyorum.. İpler şu an bence yabancıların elinde ve altının onsu ile dxy koordine olmuş vaziyetteyiz.. O yüzden dolar tl demek benim için şu an dxy yada onsdan fark yok demektir

Sayfa 560/1004 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •