Sayfa 563/1004 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,497 - 4,504 arası.

Konu: Viop - XXX

1. sevgılı bogagıller dıkkat sofor heran atlayabılır

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    1634 lönk 2/5 lönk pozdayız maliyet 1634
    Hocam teknik olarak ne kullanıyordunuz 1634 al nasıl verdi ?

Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bu arada dün ciddi poz kapatılmış...-28.499...kasa bayağı boşalmış...

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bunu iki yıl önce pazarlayan twitter hüstadı, 5G gelecek, bu da çok olumlu etkilenecek diyordu...Ulen yıllarımızı bu işe vermesek, yiyeceğiz belki de, doğumundan bugüne tüm G lerin uzmanı sayılırız.

Tamamen safsata..ama, bilmeyen, bilmediğini bile bilmeyen bir kitle var..okuyup, araştırma zahmetine de girişmediği için, ne anlatırsan yutuyor...bir hikaye uydur, peşine takılnalarla yola koyul..kağıdı diplerden aldığı için, her halükarda karda..zaten elinde kalan kağıtların maliyeti sıfırdır.

Bir de aman satmayın, uzun vadeci olun hikayesi var..yeni gelen oldukça, bu oyun devam eder, tüm ponzilerde olduğu gibi.

Geçen ana ortak hisse sattı, şirket bedelli açıkladı, yine alıyorlar kağıdı...benim gözümde yarı batık bir kağıt, böyle böyle yüzdürürrler biraz daha..balon patlayana kadar devam.

Not: hayatı para olan..ahlaki değerleri umursamayan bazıları için, para kazanalım da nasıl olursa olsun mantığı geçerli olabilir...ama benim ne aklım, ne ahlakım böyle bir oyunda oyuncu olarak yer almayı kabul edemiyor...para her şey değildir görüşünde olan kimseye de tavsiye etmem bu kumarı.
    Yeni gsm teknolojisinden iki yer para kazanır biri lisansı satan devlet, ikincisi bu sistem üzerinden uygulama, iş modeli geliştiren şirket. Bu ikisi dışında bu işten para kazanan olacağına inanmam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Bistiğin sütünü döktük, bademligilde öyle boynu bükük bakıyo tabi biçare napsAk diye yine,

yerdende geri yalayamıyolar fazla ), toprak emiyo hızlıca tabi..

Çilekliymiss ki yine rengini bile geç gördülerdi.. )

Mukadderat...

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    eywallah, en azından alana mani olmuyorsun, borsaya yeni girene u-30 hissesi almak mecbur kılınsın diyenler de var zira

senin kriterler de çok sıkıymış, çok karlı & borçsuz olacak, saçma salak bi sebeple düşmüş olacak.. zor çamaşır
    mesela yıllardır zarar eden bi şirket kar yazmaya başlayacaksa ordaki potansiyelin büyük olduğunu düşünürüm ben, zaten çok karlı olan zaten fiyatlanmıştır çoktan, upside pek kalmamıştır
    Tekfen 1 - 3 dolar yaptık. ARSAN 2 - 1.5 maliyetlendik taşıyorum hala. KNFRT aldık sattık grafiğe bakabilirsin. KAREL aldık 1.3 maliyetle erken verdik. Pek çok böyle kağıt oldu, şu an bana göre çok tek tük 1 2 kağıt kaldı. Bulamıyorsam, almak zorunda değilim illa çok yaratıcı bir şey yapıp kazanmak zorunda değilim yoksa yoktur düştüğü zamanı bekleriz nasip.

longggggggggggggg
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

KaraKemal 170X - 172X tarihi zırvasal kaç tur neler neler anlattın ya burda,

bi kaç alıntı yapsanda forum görse )..

Lütfen yani, hem faydan olmuş olur ileriye ve şu ana dair.

Sayfa 563/1004 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •