Merhaba üstad, uygun oldugunuzda blcyt bakabilirseniz cok memnun olurum. Saygilarimla
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba üstad, uygun oldugunuzda blcyt bakabilirseniz cok memnun olurum. Saygilarimla
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayin mohikan usta. ittifak, 1 dibi daha var demistiniz.. konjoktor ve gelisen olaylar bu kagitlara uygun hale geliyor sanki defter degerinin 100 bine dayanmis endekse gore ucuz kaldigi goruluyor..bu durumda ittifakta kisa orta ve uzun sayimlarini tekrar rica etsem olurmu.saygilar.
günaydın.
iyi işler ve kolaylıklar dilerim.
Sn mohikan pkart ve tgsas icin teknik analiz yorumlariniz nedir
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Mohikan emeğiniz için teşekkürler. BIZIM için yorumlarınız nelerdir? Geçmişe baktım ancak incelenmemiş daha önce herhalde bulamadım. Teşekkürler şimdiden.
Ben icat etmedim.
Tüm piyasaların (Sadece borsa değil, kur, emtia, vadeli vs.) ELLIOT prensiplerine dayanan ama onun daha komplike olan MODİFİYE bir SİSTEM ile yürüdüğünü ve bunu çözmeye çalıştığımı ifade etmeye çalışıyorum.
Arkadaşımız emredalgıç yukarıda kısaca olayı özetlemiş. Matruşka gibi düşünün.Her dalga kendi içinde bir başka dalga barındırıyor.
Bir de dip ve zirveleri iyi sayacaksınız. Yoksa trend dönüşlerini yakalayamazsınız.
Bunun dışında her dalga zannettiğiniz yapı dalga olmayabiliyor. İşin en önemli kısmı budur. Zaten doğru dalga sayısı kesinlikle doğru sonucu verecektir.
Bu arada KLASİK ELLIOT analizini bile dört dörtlük bilen kişi olduğunu sanmıyorum.
Tuncer Hoca bile bazan büyük hatalar yapıyor.
Son olarak piyasaların her dalga kalıbı içinde mutlaka bir B planı olduğunu sanıyorum. En son dünkü İngiltere seçimlerinde yaşadık. GBP/USD yükseliş trendinde iken birdenbire Şelale yaptı. Yine de orta vadeli çıkış trendi bozulmadı.
Orta vade (bir kaç ay) yön yine yukarıdır.
DUHUL : 1999
Yer İmleri