Merhaba üstad, uygun oldugunuzda blcyt bakabilirseniz cok memnun olurum. Saygilarimla
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba üstad, uygun oldugunuzda blcyt bakabilirseniz cok memnun olurum. Saygilarimla
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayin mohikan usta. ittifak, 1 dibi daha var demistiniz.. konjoktor ve gelisen olaylar bu kagitlara uygun hale geliyor sanki defter degerinin 100 bine dayanmis endekse gore ucuz kaldigi goruluyor..bu durumda ittifakta kisa orta ve uzun sayimlarini tekrar rica etsem olurmu.saygilar.
günaydýn.
iyi iþler ve kolaylýklar dilerim.
Sn mohikan pkart ve tgsas icin teknik analiz yorumlariniz nedir
SM-G800H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Mohikan emeðiniz için teþekkürler. BIZIM için yorumlarýnýz nelerdir? Geçmiþe baktým ancak incelenmemiþ daha önce herhalde bulamadým. Teþekkürler þimdiden.
Ben icat etmedim.
Tüm piyasalarýn (Sadece borsa deðil, kur, emtia, vadeli vs.) ELLIOT prensiplerine dayanan ama onun daha komplike olan MODÝFÝYE bir SÝSTEM ile yürüdüðünü ve bunu çözmeye çalýþtýðýmý ifade etmeye çalýþýyorum.
Arkadaþýmýz emredalgýç yukarýda kýsaca olayý özetlemiþ. Matruþka gibi düþünün.Her dalga kendi içinde bir baþka dalga barýndýrýyor.
Bir de dip ve zirveleri iyi sayacaksýnýz. Yoksa trend dönüþlerini yakalayamazsýnýz.
Bunun dýþýnda her dalga zannettiðiniz yapý dalga olmayabiliyor. Ýþin en önemli kýsmý budur. Zaten doðru dalga sayýsý kesinlikle doðru sonucu verecektir.
Bu arada KLASÝK ELLIOT analizini bile dört dörtlük bilen kiþi olduðunu sanmýyorum.
Tuncer Hoca bile bazan büyük hatalar yapýyor.
Son olarak piyasalarýn her dalga kalýbý içinde mutlaka bir B planý olduðunu sanýyorum. En son dünkü Ýngiltere seçimlerinde yaþadýk. GBP/USD yükseliþ trendinde iken birdenbire Þelale yaptý. Yine de orta vadeli çýkýþ trendi bozulmadý.
Orta vade (bir kaç ay) yön yine yukarýdýr.
DUHUL : 1999
Yer Ýmleri