Sayfa 643/1004 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,137 - 5,144 arası.

Konu: Viop - XXX

1. HSBC bankası al vermişti yoncaya acizade tavsiyem burayı okuyan yeni arkadaşlar varsa garanti bankası 10.80 gördü buralardan 9.10 alalım diye düşünüyorlarsa canları yanacaklarını unutmasınlar ama kimseyede ne al ne saat tavsiyesi vermiyorum geldigi yer 6.60 buralara geldigini unutmasınlar öyle grafiklerle mirafiklerle bu işler olmuyor bu gün gördünüz ytd

2.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Kapanış sonrası gelen kötü bilançolar
    Abd endeks vadelilerinde kayıpları derinleştiriyor

Trt spikeri gibi yaparlar adamı
    Ben sesli patladım o haberi okuyunca bahane hazır kulp bulundu bir de shortları patlatan KYlara suç atmışlar :D

Concerns over increasing speculative trading in companies like GameStop and AMC, plus disappointing earnings, sent U.S. stocks tumbling on Wednesday.
    The Dow was down 2.1%.
    The S&P 500 slid 2.6%.
    The Nasd** dropped 2.6%.
    https://t.co/MVa1GUM9ZZ https://t.co/UAOnvr938D

YTD

Yarın kan gövdeyi götürecek gibi tabii dow vadeliler düzelmezse...
    Ama bu pala son zamanlarda çok ters hareketler yapmadı da değil , du bakali neler olacak
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    sosyal medyayı gezdim..resmen''MALINIZA SAHİP ÇIKIN,GEREKİRSE ALTTAN EK ALIM YAPIN ve ASLA SATMAYIN-SATMAYACAĞIZ''

Kampanyası başlatılmış...ciddiyim alttaki yorumlarda bu var..mesela bu kardeşimizin 60 k takipçisi var..güzel bir kararlılık örneği göstermiş..KENDİNE GÜVENMEK !

derin hocamda aynı kanaatte:205 k takipçisi var..

derinhisse ����
    @derinhisse
    ·
    10s
    #borsa da yine panik hali var. Maalesef bin defada söylesek yine aynı durum. Düşerken hisse satılmaz derim satış olacaksa yükselirken satılır. Sattığını yatırımcı sonrasında yüksekten alıyor. Çok ilginç çokkkkk...

derinhisse ����
    @derinhisse
    ·
    39d
    Kesinlikle doğru bir istatistik ������ Birde ben yarın eksi açmasını beklerim ancak sonrasında artı olacaktır. Artı açarsa eksiye devam derim. Bu söylemim sadece kısacılar için uzuncular için değer yatırımcılığına devam . Hep boğa modu yani ��

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    benim 100 takipçim oldu.

hepsini engelledim..milletin beklentisiyle UĞRAŞAMAM..ÖZGÜR OLMAM LAZIM..BAŞKA ŞEYLERDE NEYSE DE,borsada hele vobda elini açık etmek,kamuya açık alanda, ağın bir tarafta dolmasını sağlamak akıl işi değil...

ha kötü niyet için çok takipçi avantaj..şu atçı borsacı gibi..önce hisseyi al sonra tavsiye et....kendin yukardan sat...
    şu an borsada kazanamayanlar eğitim verir halde twitterda 5-10k takipçi yapan eğitim kovalıyor
    Twitter: @metalurjist_88

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    benim 100 takipçim oldu.

hepsini engelledim..milletin beklentisiyle UĞRAŞAMAM..ÖZGÜR OLMAM LAZIM..BAŞKA ŞEYLERDE NEYSE DE,borsada hele vobda elini açık etmek,kamuya açık alanda, ağın bir tarafta dolmasını sağlamak akıl işi değil...

ha kötü niyet için çok takipçi avantaj..şu atçı borsacı gibi..önce hisseyi al sonra tavsiye et....kendin yukardan sat...

7. garanti ve akbankda büyük hissediyorum.
    10 yılda bir gelecek cinsten.
    garantinin grafiğini inceledim.
    bikaç kademe daha ya düşer ya düşmez gibi sanki.
    emin olmak için yarını görmek ilazım.
    9 altına sarkacağını sanmıyorum.
    yukarıda tek duş 12+
    ama ben 13+ ya kadar beklerim sanki.
    bence ve gelirse ve tutarsa.

pozun etkisi de olabilir pek tabi.
    haylice garanladık.
    925 ve civar köylerinden. asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    şu an borsada kazanamayanlar eğitim verir halde twitterda 5-10k takipçi yapan eğitim kovalıyor
    taktik güzel akıllı adamlar. adana karpuzunu bilirsiniz sabancı istesin çukrovayı eker ama ne hikmetse çekirdeğini satıyor
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 643/1004 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •