Sayfa 660/1004 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,273 - 5,280 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    i7 10750H işlemci + SSD + 16 gb ram + fiber internet ile dün yoğun zamanlarda donma yaşadım. Artı 15 saniye kadar gecikmeli veri aldım bu dönemde. Küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi. Hayır ucuz bir şey olsa neyse...
    matrıks donar abı çok yasadık zamanında....o makıne ucurur matrıksı ama matrıkste iş yok
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

merilin mi geldi bofa mı
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by tiko Yazıyı Oku
    celocan a dün vursaymış piyasa acayip olurmuş onun için bugün zopalıyor.
    Selocan ve BİM endeksi dengelemek için kullanılan kağıtlar. Çok büyük düşüşlerde bunlar düşmez hatta artı yaparlar. Endekse tepki gelirken de onlar sopasını yer. Parayla değil sırayla. Bunlar ikinci sırada sopalanıyor hep.

4.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    matrıks donar abı çok yasadık zamanında....o makıne ucurur matrıksı ama matrıkste iş yok
    Bearbull abi yazmıştı sadece tek çekirdek kullanabiliyormuş. İşlemci kullanımı %20 üzerine çıkamıyor bir türlü. Makineyi kullanamıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Bearbull abi yazmıştı sadece tek çekirdek kullanabiliyormuş. İşlemci kullanımı %20 üzerine çıkamıyor bir türlü. Makineyi kullanamıyor.
    tek çekirdek te kullandığı için inanlımaz ram tüketiyor matriks cidden çöp

6.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    burda bu kadar tecrubelı arkadasın pala 6k gomdukten sonra margıne kadar tepkı vermesını beklemek hayaldı bana gore....ama suan gozukende......trole baslayacak gıbı acele etmeyın....hos degıl hareketler
    vala hocam pala acımasız dediklerine katılıyorm..içimden geçecek 1533 e kadar bir planım var bozmaz ise olacak
    sanayi iyi saldı...korkutoyor malum bankalar da tık yok

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    cuma günü 164.xxx KIRILINCA TETİKLENEN shortlar vardı.bunlar sosyal medyada örgütlenen ve aynı anda-seviyelerden işlem yapanlar.

yaklaşık 5-6.000 short poz. açmışlar...(yaklaşık 100-200 kişiler)

yer mi PALA bunu..makası 2.000 puan yapar 4.000 de yapar ve onları stoplatmadan bırakmaz.cuma makas bir ara eksiydi..sonra 2.000 oldu..TENHADA KISTIRDI.

bunun için pozisyon alınca efendice-sessizce ÇALI DİBİNE SAKLANACAKSIN Kİ herif seni görmesin..
    Bu haftabaşı okumuşun resmen yine piYasaları.. Ne taktikmiş sonu da hani, tebrikleerr.. )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    kullandığınız bilgisayar nedir? Döküntü bilgisayarla bende donma sorunu yaşıyordum i7 ye geçtiğimden beri donma yaşamadım
    i9,32 gb ram, dev gibi server boyutunda bir desktop... Pandemi başında yeniledim. İnşaat işi yaptığım için render işlerim de oluyor. O yüzden grafik kartı, vs çok güçlü bir bilgisayar aldım. Matriks gibi dandik bir veri aktarımı platformunda asla donmaması lazım. Zaten laptopdan bu bilgisayara geçtikten sonra emin oldum sorunun matriks olduğundan. Bir de burda tek çekirdek de çalıştığı, vs yazınca olay iyice netleşti. Yani i3, i5, i7 pek bir şeyde fark etmez aslında. Matriks zaten 20 yıl evveldeki gibi tek çekirdek çalışıyor...

İdeal'den de memnun kalmayabilirim, bilemiyorum ama matriksden HİÇ memnun değilim. O kesin
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Sayfa 660/1004 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •