Sayfa 446/804 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1. Endeks'teki 30 Ekim başlangıçlı yükseliş trendi bozuldu. Diğer tüm hisseler gibi ERBOS'un da grafiği mahvoldu. 19 Kasım başlangıçlı yükseliş trendindeki 2 güçlü destekte ( 50 ve 48'deki ) aşağı kırıldı. Hızlıca 48 üzeri gelmezse, teknik olarak yönü kestirmek imkansız diye düşünüyorum.

Kısa vadede endeksle bağlı olacaktır, endeks'te de yön aşağı gözüküyor. Endeks dip üzerine 2. dip'te kapanış yaptığında tekrar buluşmak üzere

2. spek efendi korkanın çocuğu olmazmış derler

bende alıyom sen verdikçe alıyorum 20 dalya dedik

sen böyle bonkör oldukça 25-30-35 diye gideceğim

haberin var gerçi lot sayıyorsun bende sayıyorum

3.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Oyak bugun aldıgını verdı
    Tasıyan yok al sat var bugun
    Ziraat vakıf her fiyattan alıyor
    Spek kendini dun acık etti son dk 18:08 de 31 bin lot koydu. Korku ve panik yaptı.
    Önceki alınanlarda tek elden olabılır. Zaman ne gosterecek bakalım spek mı grup mu

Yatırım tavsiyesi degildır

4. İyi olacakkk

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by TürkiyeTürkiye Yazıyı Oku
    ++++++++++++++++++++++
     Alıntı Originally Posted by TürkiyeTürkiye Yazıyı Oku
    Sagolun spek bey. 43.98 e verdin bana. ++++++++ demiştim.
    Şimdilik dediğimiz gibi oldu. Yarın inş. Daha iyi olacak.

6.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    1431 den dondu onemlı olan panik olmamak borsa İcin iyi oldu aynı sekılde hısseler icin
    Bıst İcin 2006 dan baslayan ust bant a 5 sefer temas etti en son 6. Temasta 1430 ü kırdı buralarda bıst satıs gelen ihtimali vardı gelmedi 1580 e kadar cıktı dun ve bugun onay İcin dondü onaylar da ıkılı dip aranmayabılır
    Buyuk düşüşlerden sonrası büyük yukselıs olur 2 aydır borsa ya satıs gelecek diye millet malsız kaldı
    Dolar bazlı bıst zirve 510 da suan dolar bazlı 204 te. 2009 u krız dususu nü saymaz isek ilk 204 u 2006 da gördü bu da borsanın TL de cok yukselmıs gibi görünse de dolar da 2006 fiyatlarda yabancı dolar bozup hısse aldıgı İcin hem borsa da hemde hısse satıp dolar la ulkeden cıkması icin iki kere düşünmesi gerekir

7. Erbos İcin de gecerlı bu üst bant 7 dolar in 2 defe uzerıne atmasına ragmen tutunamadı bu haber akısı, bılanco beklentisi ve beklenmedik gelısmeler olusması ile burayı kırma ihtimali yüksek %20 düşüş olacak diye arkasından bakmaktan ise beklemek sonucu gormek daha iyi olacaktır

8.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Erbos İcin de gecerlı bu üst bant 7 dolar in 2 defe uzerıne atmasına ragmen tutunamadı bu haber akısı, bılanco beklentisi ve beklenmedik gelısmeler olusması ile burayı kırma ihtimali yüksek %20 düşüş olacak diye arkasından bakmaktan ise beklemek sonucu gormek daha iyi olacaktır
    Insncimiz tam bugün biraz daha mallandik saolsun,
    Yakinda genel kurula cagiracaklar bizi..)

Sayfa 446/804 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •