Sayfa 702/1004 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: Viop - XXX

Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sn. Akcay hacim çok yüksek düşerken hacim bundan düşüktü dönerken ise eze eze aldı lotlari nasıl yorumlamak gerekir sizce?

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ana grafik düşüş trendinde belki şu çizgiye kafa atabilir...

sonra düşüş devam eder diye düşünüyorum...

eğer üstünde kalıcılık olursa stop olunabilir...

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi
    MGK Bildirisi'nde, Türkiye'nin Ege, Doğu Akdeniz ve Kıbrıs'ta uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarını korumakta kararlı olduğu vurgulandı.

Bildiride, Türkiye'nin güney komşularındaki terör örgütlerinin varlığının sona erdirilmesi için uluslararası aktörlerin sorumluluklarını yerine getirmesi çağrısında bulunuldu.

Bildiride, Somali, Afrika ve değişik coğrafyalardaki terör kınanarak, barış için Türkiye'nin sorumluluklarını yerine getirmeyi sürdüreceği vurgulandı.

4. artık iyice paslanmışım.

onceki forumdan bile altıntı yapamadım.

yeni arkadaşlara ; çaktırmadan, çok inceden, dikkatli olma zamanlarının geldiğini, en iyi üstadlardan biri aracılığı ile atlatmaya çalıştığımı anlayan var mı?

HUZURLU BİR HAYAT = BORSASIZ VE VOBSUZ BİR HAYAT.

5.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Şu anda longcular için en kötü senaryo çalışıyor. Önce Gap kapandı. Buralarda bir kaç saat yatayda konsolide olup göstergeleri soğutuyor, yeni düşüşe alan açıyor. 60 dakikalıklarda yukarı çok sert bir tepki gelip kısa ho'ların üzerine atmadıkça aşağı yön devam eder.
    Saatlikte tüm kısa ho'ların üstüne hızlıca atarak çok şık bir come back yaptı. Yeni bir haber veya yurtdışı kaynaklı bozulma gelmezse sert düşüş duruldu. Artık terazi dengede.

Bugünkü sert yükselişe rağmen sadece long flat düşünmek isteyenlerin eski zirveler geçilmeden temkinli olması gerekir.

6. Dow jones gevşiyor, sabah ola hayrola, boğaları fena gaza getirdiler gibi geliyor ya hayırlısı

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    hocam az önce sanko yu aradım....satışlar bizden değil dedi....bende arkadaş yazdı gedik -sanko diye bana dediği o işlemleri göremez....dedi....sanırım anlayan bir eleman değildi....
    Ben sanko demedim ki. Sen yanlış anladın.
    Ya onlar benim aracı kurumum.
    Seans kapanmadan görmek imkansız.

Bearbull belki seans sonunda atar.

Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Ben sanko demedim ki. Sen yanlış anladın.
    Ya onlar benim aracı kurumum.
    Seans kapanmadan görmek imkansız.

Bearbull belki seans sonunda atar.
    tamam hocam.....

Sayfa 702/1004 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz