Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8020 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ben de bugün itibarı ile eibden çıkış yaptım stopaj dezavantajı çok fazla. Elindeki hisse oranı da minumumda artık. Onun yerine osd koydum, en azından günlüğü daha stabil ve stopajsız.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ben de bugün itibarı ile eibden çıkış yaptım stopaj dezavantajı çok fazla. Elindeki hisse oranı da minumumda artık. Onun yerine osd koydum, en azından günlüğü daha stabil ve stopajsız.
    Sn hellistheothers , osd de stopaj yoktu değil mi?

3.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    alıntıladığınız iletide stopajsız olduğunu yazmış zaten.

4.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    alıntıladığınız iletide stopajsız olduğunu yazmış zaten.
    Evet haklısınız kaçırmışım, kusura bakmayın

5.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Yok hocam stopajsız.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Yok hocam stopajsız.
    Zaten belirtmissiniz , ben fark etmedim, kusura bakmayın

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ben de bugün itibarı ile eibden çıkış yaptım stopaj dezavantajı çok fazla. Elindeki hisse oranı da minumumda artık. Onun yerine osd koydum, en azından günlüğü daha stabil ve stopajsız.
    Stopaj dezavantajı değişkenleri vurdu. Eib içeriğinde Eıd ve Elz hisse fonları var son dağılım raporunda yaklaşık %5-6. Eid, Elz ve KIS'in işlem hacminin önemli kısmı, Eib ve Eic'den geliyor sanırım. Elz içeriğinde de Ekf var. Fon içinde fon.

Eib'in toplamda da %18/20 yatırım fonu. Kısmi fon sepeti fonu gibi, kısmi de kira sertifikası/bono ağırlık olmuş .

8. Sorun şu ki, borsa uçarken bile gitmemiş ama düşerken içinde o var bu var diye yorum yapılıyor. Bizzat qinvest arayıp merak ediyorum dedim izah edemediler. GMA ve KTM izleme listemde. En azından öngörülebilir davranışları var
    Piyasaya göre davranıp daha az volatilite yaşıyorlar.
     Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Stopaj dezavantajı değişkenleri vurdu. Eib içeriğinde Eıd ve Elz hisse fonları var son dağılım raporunda yaklaşık %5-6. Eid, Elz ve KIS'in işlem hacminin önemli kısmı, Eib ve Eic'den geliyor sanırım. Elz içeriğinde de Ekf var. Fon içinde fon.

Eib'in toplamda da %18/20 yatırım fonu. Kısmi fon sepeti fonu gibi, kısmi de kira sertifikası/bono ağırlık olmuş .
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •