Sayfa 731/1003 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Aylikta tefasa bakın bakalım ne yazıyor. 1.27. buna yüzde 10 stopaj dus. Sonra de ki ben değişken fonum. Eskiden böyle değildi bu fon. Zaten tefas tan fon büyüklüğü düşüşünü analiz ettim. Ciddi çıkış var bir süredir.
     Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    Hipoteze göre bugün satarak doğru yapmış olacaksınız. Çünkü dünkü artı getiri bugüne yansımış olacak. Eğer bugün borsa yine 3-5 bin puan düşerşe ptesi riskini almamış olacaksınız.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ben de bugün itibarı ile eibden çıkış yaptım stopaj dezavantajı çok fazla. Elindeki hisse oranı da minumumda artık. Onun yerine osd koydum, en azından günlüğü daha stabil ve stopajsız.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Adım 1 : Türkiye İş Bankası A.Ş. veya Akbank T.A.Ş� de adınıza bir fon saklama hesabı açmak.
    » Adım 2: Re-pie Portföy Yönetimi A.Ş. ile Getir Fonu yatırımcı sözleşmesi imzalamak.
    » Adım 3: Yatırım miktarını Türkiye İş Bankası A.Ş. veya Akbank T.A.Ş� deki hesabınıza yatırmak.
    » Adım 4: Re-pie Portföy Yönetimi A.Ş.� ye fon alım talimatı vermek.
    » Adım 5: Fon paylarınızın bankadaki hesabınıza geçmesi ve günlük fiyat takibi.
    Benimde bilgim yoktu tesekkur ederiz verdiginiz degerli bilgiler icin.Kusura bakmayin sabah asiri yogun oluyor yeni gordum.

M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    “Sağlam bir para birimi, zengin bir toplumun olmazsa olmazıdır.”

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ben de bugün itibarı ile eibden çıkış yaptım stopaj dezavantajı çok fazla. Elindeki hisse oranı da minumumda artık. Onun yerine osd koydum, en azından günlüğü daha stabil ve stopajsız.
    Sn hellistheothers , osd de stopaj yoktu değil mi?

5.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    alıntıladığınız iletide stopajsız olduğunu yazmış zaten.

6. bir zamanlar geceleri saatlerimiz 00'ı gösterinceye kadar heyecan içinde beklediğimiz ve yıllıklarda tcd ardından ikinciliği açık ara önde getiren, özellikle de düşüşlerde can ve canan simidi olan fonumuz acc'nin adı değişmiş. İstanbul portföy 4. hisse senedi olmuş. acaba adı değişince eski tadı yerine gelir mi ki? yeni tadını zaten kimse beğenmediğinden sürüngenler katagorisine çoktan atılmıştı. acaba ayağa kalkabilir mi?

7.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Yok hocam stopajsız.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    alıntıladığınız iletide stopajsız olduğunu yazmış zaten.
    Evet haklısınız kaçırmışım, kusura bakmayın

Sayfa 731/1003 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •