Sayfa 5/531 İlkİlk ... 345671555105505 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 33 - 40 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

1.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    koçari, afatsumi, candostu, ibrahim6666, kuluçka, Mickey, Umk
    sessizce en sadık takipçi arkadaşlarım arada bir ne durumda olduğunuzu yazmayı ihmal etmeyiniz lütfen.

candostu arkadaşımız bir kelam bile etmedi çoooook uzun zamandır görüyorum.
    Koçari selam..Geyik odası ve senin yazılarını takip ediyorum.Lokman hekimde seni takip ettim kazandım. helal et.Emekli olduğumdan hisse neti sık ziyaret ediyorum.Sizi izlemeye devam..

Alıntı Originally Posted by candostu Yazıyı Oku
    Koçari selam..Geyik odası ve senin yazılarını takip ediyorum.Lokman hekimde seni takip ettim kazandım. helal et.Emekli olduğumdan hisse neti sık ziyaret ediyorum.Sizi izlemeye devam..
    bereketini görünüz.

kafeinde
    kasada nakit gani demiştim patron bloomberg de 120 milyon civarı nakitimiz var demişti
    şimdi topiğinie baktım daha yakından takip eden bi arkadaş paralarla şirketler alındığını ve borçlu duruma geçildiğini yazmış
    ben buna daha çok sevindim, firma dediğin paranın turşusunu kurmaz yatırım yapar ben onun 1 lirasına neden 1 liradan fazla para ödeyeyim
    patronu beğeniyorum yaş tahtaya ayak basmaz getirisi olmayacak yere para bağlamaz.
    borç batağında olmak başka şey elindeki parayı yatırıma harcamak çok çok çok başka şey.
    ve o meşhur sloganımı kullanabilirim

Büyük balıktır KAFEİN.

https://www.youtube.com/watch?v=JosdptD4wtM

şimdilik türkümüzü dinleyelim, yakın gelecekte koçari de çalarız, erik dalı da.

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    koçari, afatsumi, candostu, ibrahim6666, kuluçka, Mickey, Umk
    sessizce en sadık takipçi arkadaşlarım arada bir ne durumda olduğunuzu yazmayı ihmal etmeyiniz lütfen.

candostu arkadaşımız bir kelam bile etmedi çoooook uzun zamandır görüyorum.
    Abi sizi takibe devam malum 3 4 aydir saglik problemi(boyun fıtığı) ile uğraşıyorum.Dostlugumuz baki neredeyse silverden itibaren 4 yılı gecti hukukumuz.

Ben silverden gedzaya gectim 29 ay oldu şükür kımıldamadım sizin hıza yetişilmiyor maaşallah ��

Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Abi sizi takibe devam malum 3 4 aydir saglik problemi(boyun fıtığı) ile uğraşıyorum.Dostlugumuz baki neredeyse silverden itibaren 4 yılı gecti hukukumuz.
    geçmiş olsun.

Aracı kurum hisselerine dikkat çekmiştim
    gedik, global son günlerde ciddi kazandırdılar
    iş yatırım 8. ayda gördüğü zirveden sadece %10 yukarda.

piyasaya göre 2020 başı zirvesine göre de fazla gitmiş değil.

Sayfa 5/531 İlkİlk ... 345671555105505 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •