Piyasalar aksırdı al evladım 500 milyar euro
Pandemi oldu al evladım 1.5 trilyon dolar
derseennn
bu serseri para gün gelir seni vurur..
daha hala 1.9 trilyon dolar verecez diyolar..
sıfır faiz le FED in bilançosu 8 trilyon doları geçecek nerede ise..
Biz bunu geçen sene yaptık piyasada araba kalmadı..
Mecburen 10 puan faiz artırdık..
FED faiz artırırsa sorarım 10 senedir eksi ve sıfır faizli 20 trilyon dolarlık çöp tahvil de parası olanlar ne yapar..
PD/DD 0.4 ve altı olan herşeyi 1:5 kaldıraçla alırım(Hesap olarak 10da bir fiyata almak oluyor) 75bin endeks denmiş ederi PD/DD cinsinden o civarlar olur o denli bir çöküş beklemem ama olursa da mükemmel olur. Pandemide verdikleri fırsatı en az 10 yıl vereceklerini sanmam benim düşüncem 120k altının olmadığı.
Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.
Topikteki arkadaşların atladığı nokta milyonlarca insanın tek vücut senkronize hareket etmesi.. Kulağa imkansız geliyor ama bilmiyorum bu işin sonu ne olacak
Bu işin sonunda dünya genelinde olay büyürse açığa satışın yasaklanması bile gündeme gelebilir
Fiziki gümüşlerini put opsiyonlarla hedge ediyorlar. O gümüşteki olay çok büyük bir oyun benim aklım ermez ama Great Reset ve yeşil enerji ile ilgili bir mevzusu var kafa yormak ve araştırıp detaylı incelemek için efor sarfetmek lazım ona.
Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.
Yer İmleri