Sayfa 768/1004 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,137 - 6,144 arası.

Konu: Viop - XXX

1. Şu reditçilerin coini değil mi bu.

Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Amaç para kazanmak kaybetmekten ziyade, Mevcut yerleşik düzene zarar vermek diye biliyorum. Türkiye’de gamestop olayının olma ihtimali yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    telegram grubunda belli başlı kişiler kazanıyor....sonrası grup ağlama yeri oluyor... sonras sık sık isterse hisse 1 kuruş olsun satmayacam....

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    telegram grubunda belli başlı kişiler kazanıyor....sonrası grup ağlama yeri oluyor... sonras sık sık isterse hisse 1 kuruş olsun satmayacam....
    Ben bir fonun batıp, bireysel yatırımcıların kazandığı senaryo için demiştim.

O egeli ben değilim

https://www.yatirimkredi.com/gumus-s...iraderler.html

Geçmişte spekülasyon nasıl olmuş. Ne noktada müdahale gelmiş. Nasıl sonuçlanmış örnek hikaye

O egeli ben değilim

5. Bu gamestop olayını küçümsemeyin.

Ormanı yok eden filler değil çekirgelerdir.

Hafife almak doğru değil.
    Geçen "Social Dilemma"yı seyretmiştim. Ve bu sosyal medya onların başına çorap örecek. Şöyle diyordu yalan haber doğru haberden 6 kat daha yayılıyor.

Cumhuriyetçilerle Demokratlar arasındaki şiddet yanlıları giderek artıyor. Bu yüzden sosyal medya insanları birbirine karşı öfkelendiriyor. İnsanları arasındaki gerilimler artıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Bu gamestop olayını küçümsemeyin.

Ormanı yok eden filler değil çekirgelerdir.
    işte o çekirgeler ağaçlara fazla zarar verir ve doğayı tehdit edecek düzeye gelirse, gerekirse zirai ilaçlama yapılır ve telef edilir.

7. GAMESTOP takmayın kafaya,
    Bu hafta dolar mı yalan söyledi ,
    CDS mi, borsamı ona bakın
    Hepsi düştü

8.  Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    işte o çekirgeler ağaçlara fazla zarar verir ve doğayı tehdit edecek düzeye gelirse, gerekirse zirai ilaçlama yapılır ve telef edilir.
    İlla filler kazanacak öyle mi?

Önceden çekirgeler lokaldi. Şimdi küresel. Hem de daha mobil. Bir de zirai ilaçlama A'yı düzeltirken B'yi yok eder. Bir şekilde içme sularına karışır. İnsan bağışıklık sistemini çökertir. Bu da doğal dengeyi bozar.

Sayfa 768/1004 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •