Evet bunda o şekilde bir oluşum mevcut, hisse benim gözüme güçlü gözüktü önceki tepe ( 5.89 ) geçerse hızlanabilir.
İzcan da temeline bir baksın, beyaz atlı da haftalık sisteme bir işlesin görüntüyü daha sağlıklı sonuç elde ederiz.
Teşekkürler
sayın T/A da çok uzun vadeli baksa iyi olur sanki, hisse çok uzun soluklu bir yolculuğa çıkabilir
ne bileyim dolar bazında bakılabilir, 2018 zirvesiyle oluşan çanağada bakılabilir vs vs.
çok konuşuyorum ama üzerinde kafa yormadan konuşmam abi hisse çok uzun zamandır takibim de
temelinde bir sorun yoktur ama sn izcide baksın tabi de o bi keresinde bana al unut abi demişti
bende hisse takibimde zaten demiştim.
Sevgili abim siz ustalarım burdayken benim herhangi bir analiz yapmam sözkonusu dahi olamaz.
Ancak araya şu videoyu iliştireyimde
https://twitter.com/erhantanta/statu...68651167965191
sonra izci abim den bir notlama talep edelim. Eğer yakınlardaysa mesajı görüp gelir zaten
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Valla helal menderes falan rulet işi buraya kadar gelmiş enerji şirketi oldu tabii yakında altın bile bulabilir.
Gedza hadi bir bakıma karı falan var. Deva diyoruz yüzüne bakan yok
Endeks 1354 nedemek üç kuruş para kazandık yarısını geri alın illa teknikci avidir o
Şimdi bu şekilde görüntü de var belli fakat temelde bunu destekleyecek bir oluşum mevcut mu veya ileriye dönük bir hikayesi mi var bunları biliyorsanız eyvallah.
Yer İmleri