Sayfa 1034/1078 İlkİlk ... 345349349841024103210331034103510361044 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 8,265 - 8,272 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Nakit te hissede dediğimiz şey bizleri hedefe götürecek atlar abi
    hissede olsan ne olacak bindiğiniz at yorgundur belki, dinlenmiş atla değiştirir o atla yola devam edersin olur biter,
    ben bir at buldum saha kenarında yarışa hazırlanmış gibi bir hali var, cuma günü de sahaya sürülmüş sanki.
    bak beyaz atlı gördün mü, adam senin gibi öğlene kadar yatmıyor ders çalışıp geliyor.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

2.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Abi atın adını ilk başta yazmak istmedim ama tek başıma karar veremeyeceğim öyle görünüyor, burada teknikçi abilerin görüşüne ihtiyacım var
    hissede 2.5 senede oluşan koca bir çanak gördüm, çanağın ne olduğunuda sizler söylemem tereciye tere satmak olurur

parkme.
    Bir inceleyelim bakalım.

3. Evet bunda o şekilde bir oluşum mevcut, hisse benim gözüme güçlü gözüktü önceki tepe ( 5.89 ) geçerse hızlanabilir.
    İzcan da temeline bir baksın, beyaz atlı da haftalık sisteme bir işlesin görüntüyü daha sağlıklı sonuç elde ederiz.

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Evet bunda o şekilde bir oluşum mevcut, hisse benim gözüme güçlü gözüktü önceki tepe ( 5.89 ) geçerse hızlanabilir.
    İzcan da temeline bir baksın, beyaz atlı da haftalık sisteme bir işlesin görüntüyü daha sağlıklı sonuç elde ederiz.
    Teşekkürler
    sayın T/A da çok uzun vadeli baksa iyi olur sanki, hisse çok uzun soluklu bir yolculuğa çıkabilir
    ne bileyim dolar bazında bakılabilir, 2018 zirvesiyle oluşan çanağada bakılabilir vs vs.
    çok konuşuyorum ama üzerinde kafa yormadan konuşmam abi hisse çok uzun zamandır takibim de
    temelinde bir sorun yoktur ama sn izcide baksın tabi de o bi keresinde bana al unut abi demişti
    bende hisse takibimde zaten demiştim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Bir inceleyelim bakalım.
    Sevgili abim siz ustalarım burdayken benim herhangi bir analiz yapmam sözkonusu dahi olamaz.
    Ancak araya şu videoyu iliştireyimde

https://twitter.com/erhantanta/statu...68651167965191

sonra izci abim den bir notlama talep edelim. Eğer yakınlardaysa mesajı görüp gelir zaten
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    bak beyaz atlı gördün mü, adam senin gibi öğlene kadar yatmıyor ders çalışıp geliyor.
    yaf sen sen benden ne istiyon sabaya kadar ders çalıştım ben
    bisürü hisse yaza bilirim ama her isim zikredildiğinde dm den yürüyorlar
    sabrın kalkan paranın silah zamanın ise hızlı olduğu şu günlerde
    tecrübeli olmayan arkadaşlar birazcık kenardan izlemeli
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Valla helal menderes falan rulet işi buraya kadar gelmiş enerji şirketi oldu tabii yakında altın bile bulabilir.

Gedza hadi bir bakıma karı falan var. Deva diyoruz yüzüne bakan yok

Endeks 1354 nedemek üç kuruş para kazandık yarısını geri alın illa teknikci avidir o

8. Şimdi bu şekilde görüntü de var belli fakat temelde bunu destekleyecek bir oluşum mevcut mu veya ileriye dönük bir hikayesi mi var bunları biliyorsanız eyvallah.

Sayfa 1034/1078 İlkİlk ... 345349349841024103210331034103510361044 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •