Evet bunda o þekilde bir oluþum mevcut, hisse benim gözüme güçlü gözüktü önceki tepe ( 5.89 ) geçerse hýzlanabilir.
Ýzcan da temeline bir baksýn, beyaz atlý da haftalýk sisteme bir iþlesin görüntüyü daha saðlýklý sonuç elde ederiz.
Teþekkürler
sayýn T/A da çok uzun vadeli baksa iyi olur sanki, hisse çok uzun soluklu bir yolculuða çýkabilir
ne bileyim dolar bazýnda bakýlabilir, 2018 zirvesiyle oluþan çanaðada bakýlabilir vs vs.
çok konuþuyorum ama üzerinde kafa yormadan konuþmam abi hisse çok uzun zamandýr takibim de
temelinde bir sorun yoktur ama sn izcide baksýn tabi de o bi keresinde bana al unut abi demiþti
bende hisse takibimde zaten demiþtim.
Sevgili abim siz ustalarým burdayken benim herhangi bir analiz yapmam sözkonusu dahi olamaz.
Ancak araya þu videoyu iliþtireyimde
https://twitter.com/erhantanta/statu...68651167965191
sonra izci abim den bir notlama talep edelim. Eðer yakýnlardaysa mesajý görüp gelir zaten
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Valla helal menderes falan rulet iþi buraya kadar gelmiþ enerji þirketi oldu tabii yakýnda altýn bile bulabilir.
Gedza hadi bir bakýma karý falan var. Deva diyoruz yüzüne bakan yok
Endeks 1354 nedemek üç kuruþ para kazandýk yarýsýný geri alýn illa teknikci avidir o
Þimdi bu þekilde görüntü de var belli fakat temelde bunu destekleyecek bir oluþum mevcut mu veya ileriye dönük bir hikayesi mi var bunlarý biliyorsanýz eyvallah.
Yer Ýmleri